Semn pe spate
salut.vreau sa va spun ca inainte cu 3-4 luni mam uitat in oglinda la spatele meu...am observat ca am 4 linii foarte stridente pe spate...sunt ca si o urma de operatie...nu am facut niciodata o operatie si nici nu mam lovit niciodata la spate (cu siguranta 100%)...as dori o explicatie...daca este vreun doctor interesat voi face si niste poze poate asa sar observa mai bine.
timisoara.vlad
timisoara.vlad
1 comentarii
0
21-03-2009, ora 13:09
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,
Dupa cum descrii tu, s-ar putea ca acele "linii stridente" sa fie un fel de vergeturi, dar nu sunt sigur. Cel mai bine ar fi, sa consulti un medic dermatolog. Acesta este cel mai in masura sa-ti lamureasca incertitudinea si mai ales, sa-ti puna un diagnostic si sa-ti de-a un tratament (in cazul in care problema este patologica).
Numai Bine si multa sanatate!
Dupa cum descrii tu, s-ar putea ca acele "linii stridente" sa fie un fel de vergeturi, dar nu sunt sigur. Cel mai bine ar fi, sa consulti un medic dermatolog. Acesta este cel mai in masura sa-ti lamureasca incertitudinea si mai ales, sa-ti puna un diagnostic si sa-ti de-a un tratament (in cazul in care problema este patologica).
Numai Bine si multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp