senzatie de ameteala, lesin

19-10-2007
baby44
Nu este medic/terapeut
baby44
buna ziua!am 25 ani si in vara asta am lesinat pe strada.m am dus la urgenta unde mi s au facut analizele.mi s a spus ca nu sunt anemica dar am tensiunea mica.nu mi sa dat nici un medicament iar acum am inceput sa am iar aceleasi senzatii de ameteala si pentru caeva secunde vad doar negru in fata ochilor iar daca nu ma tin de ceva cad.va rog ajutati_ma!!!imi este frica sa mai ies pe strada.Multumesc
4 comentarii
0
20-10-2007, ora 00:00
jflvibvib
Nu este medic/terapeut
jflvibvib
trebuie sa consumi lichide in cantitate mare1, 5-2 litri pe zi.cand te ridici din pat incearca sa nu te ridici brusc pt ca scade prea repede fluxul de sange de la creier si de aceea apar ameteli.pe langa asta ai grija sa consumi vitamine(frucete, legume cat mai variate, cereale) si calciu in cantitate suficienta.
1
21-10-2007, ora 00:00
giana
Nu este medic/terapeut
giana
Te sfatuiesc sa iei suplimenti alim.pe baza de plante, cu multivit si min, calciu sub forma unui alt suplim nutritiv natural, din plante, si pt a ridica tensiunea un ceai energizant si multa apa:2-3 l pe zi.
0
24-10-2007, ora 00:00
Cori100
Nu este medic/terapeut
Cori100
Baby44 poate fi vorba chiar de o reactie a corpului tau la stress. Incearca sa faci miscare, macar plimbari pe jos daca nu ai timp de sport. Ia Mg, Zn, coenzima Q10, citeste lunea, miercurea si vinerea acatistul Sf. Pantelimon. Indeparteaza gindurile negative (stiu ca e greu cu senzatiile de ameteala sa nu iti fie frica) dar gindeste-te ca mult oameni trec prin asta. Poate o sa spui ca nu e o consolare, dar e ceva ce se intimpla si altora. Noi toti care suntem aici pe forum incercam sa spunem lucruri care sa-i faca si pe altii sa se simta ca nu sunt sinfuri intr- aonume situatie ce-i drept grea, uneori f grea!!!. Mie mi se intimpla lucrurile astea, de aceea te sfatuiesc si pe tine sa gindesti asa. Intra pe site si cauta pe google coordonatele dlui Eugen Radulescu din Iasi. Dinsul are un cabinet de medicina complementar, acolo are si citeva preparate care ti-ar putea fi de folos. Eu am inceput sa iau acest trataemt de la dinsul. Incearca. Doar stii ca fiecare bolnav e unic. Ai incredere ca vei fi bine pina la urma.
0
12-01-2009, ora 00:46
andr4
Nu este medic/terapeut
andr4
buna sunt mamica si am o fetita in varsta de 2 ani si acum 3 luni in urma am avut 3 internari o data cu voma a doua oara stricata la burtica si a treia oara faringoamigdalita acuta si a facut analize la toate trei internari intro luna hemoleucograma :L=7440 mm3 N =40%Lf=46, 6% M=12, 1%E=0, 9%Hb=9, 8g Ht=31, 7%MEH=22, 2 MCHC=30, 9g MCV=71, 7 acestea sunt rezultatele la anelize si mi sa dat bronho vaxon sa-i dau 3 luni cu pauza sa-i fac cateva cure si formula picaturi 1 mg pe zi tinp de 2 luni si sa repetam analizele pe mine ma intereseaza daca sunt bune sau mai putin bune si de ce ia scazut hemoglobina k ea era putin anemica avea 10, 8 la prima internare si asa repede ia scazut la 9, 8 este ceva grav va rog sa-mi raspundeti si mie va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  •