senzatie de miscare a dintilor

15-02-2011
blackvelvet
Nu este medic/terapeut
blackvelvet
Buna,

Desi am 31 de ani, am frecvent impresia ca mi se clatina dintii. Nu e ceva foarte vizibil, dar am cam inceput sa imi pun semne de intrebare... sa nu fie ceva serios. Merg la dentist 1 data pe an si pana acum nu mi-a zis nimic. Poate sunt eu paranoica... dar nu vreau sa risc sa ajung cu proteza. A mai patit cineva? Ce-ar fi de facut?

Merci mult
6 comentarii
0
15-02-2011, ora 13:04
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
In mod normal, dintii au un grad de mobilitate: mic, dar exista.
Daca gradul de mobilitate creste, asta poate insemna un inceput de parodontopatie. Pt siguranta, consultati medicul stomatolog. Parodontopatia, cu cit e tratata mai din timp, cu atit rezultatele sint mai bune.
0
15-02-2011, ora 17:37
Anubis_69
Nu este medic/terapeut
Anubis_69
am si eu o intrebare legata de metadona.aveti careva cea mai mica idee sau stiti cumva cum pot prepara metadona pastila pt a mio injecta intravenos?va rog frumos spunetimi ca eu nu am nici cea mai mica idee. daca in caz ca aveti vreun raspuns pt mine va rog eu trimitetil -* va multumesc foarte mult si astept cu nerabdare respunsul dumneavoastra

(*modificat de administrator)
0
16-02-2011, ora 10:45
stigmata
Nu este medic/terapeut
stigmata
hei.,

eu n-am problema ta, ci una urata cu oasele, dar prietenii de pe forum mi-au recomandat piascledine 300 si am inteles ca e bun si pentru parodontoze, daca ai asa ceva. sper sa te ajute. mergi si tu la medic ca sa stii o treaba.

bafta multa
0
17-02-2011, ora 11:38
Gya_36
Nu este medic/terapeut
Gya_36
La stomatolog ar trebui sa te duci cam de 2 ori/an. Daca ti se misca dintii nu e bine, asa cum a zis si dr mai sus, poti avea parodontoza.
Piascledine nu te vindeca de parodontoza. Parodontoza nu se vindeca!
Piascledine este tratament suplimentar pe langa detartraje si ce mai face medicul.
0
23-02-2011, ora 10:02
blackvelvet
Nu este medic/terapeut
blackvelvet
Dati-mi va rog mai multe detalii de piascledine (pret, cum se ia, cu reteta sau fara, in cat tp se simte ca ajuta).
Pe net am gasit ca e din plantute (avocado si soia), asta ma incanta.

Multumesc frumos
0
23-02-2011, ora 15:45
Pan-dora
Nu este medic/terapeut
Pan-dora
piascledine 300 costa cam 52 ron de la help het, sensi blu, catena, in general il gasesti la orice farmacie si poti sa-l cumperi fara reteta. Cred ca doctorul decide cat timp trebuie sa-l iei si ce cantitate. eu spre exemplu iau o capsula pe zi si deja am aproape 6 luni si rezultatele s-au vazut de pe la 3-4 luni. cred ca depinde de cat de avansata este boala
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.