Senzatie de nod in gat
Buna ziua, sunt o persoana cu varsta de 26 de ani, diagnosticata cu astm bronsic, de 1 luna am senzatia ca ma strange ceva de gat, si cand inghit scuipatul simt un zgomot in gat, am gatul uscat mereu si ma fortez sa scuip si cand scuip am o sputa groasa transparenta cu punctulete maronii deschis
Tin sa precizez ca am 1 luna de cand nu mai fumez.Am facut un control la orl s.au uitat in gatul meu si au spus ca n.am nimic.De la ce sa fie oare?
Tin sa precizez ca am 1 luna de cand nu mai fumez.Am facut un control la orl s.au uitat in gatul meu si au spus ca n.am nimic.De la ce sa fie oare?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59jena in gat
- 4Simt niste noduri in gat undeva mai jos de "marul lui Adam"
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 16boala de inima?
- 3Nodul gat si ureche
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 7faringita cronica
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 64gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
- 8Senzatie de nod in gat din ce in ce mai suparatoare
- 16jena la inghitit - in spatele omusorului
- 3dupa ce am mancat niste floricele de porumb, am simtit ca as avea ceva in gat
- 3Nod in gat de cateva zile
- 4nod in gat de cateva luni
- 1Senzatie corp strain gat
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 1nodul la gat
- 2Senzati in gat
- 9Cred ca am depresie! Va rog, ajutati-ma cu un raspuns!
- 2Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: