Senzatie de nod in gat

06-10-2012
ride_pony
Nu este medic/terapeut
ride_pony
Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutor. Cam de o luna si jumatate am o senzatie foarte ciudata si neplacuta de nod in gat. Ca si cum as fi inghitit o pastila ceva mai mare..Senzatia nu este permanenta..De cele mai multe ori apare spre seara si uneori devine chiar sufocanta. Mentionez ca inainte de a avea aceasta problema, mai fumam uneori, dar nu foarte des. Cam 3-4 tigari la 2 saptamani. Ideea este ca acum, daca fumez, senzatia reapare. Iar in dimineata aceasta am scuipat puroi, sub forma de cheaguri..Credeti ca ar putea fi de la fumat? Totusi nu am abuzat de asta..Pe alte forum-uri am mai citit ca ar putea fi vorba si despre tiroida. As avea nevoie de un sfat :D Multumesc.
2 comentarii
0
06-10-2012, ora 09:53
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ai "probleme"SI la plamani?!?
acele..te citez"dimineata aceasta am scuipat puroi, sub forma de cheaguri."
...?!?
cele bune,
0
06-10-2012, ora 16:47
Dr. Muresan Ramona
Alergologie si imunologie clinica, Timisoara
Dr. Muresan Ramona
Buna ziua,

Fie este vorba de o lipsa de calciu, fie de o problema respiratorie. Si tiroida marita de volum poate da aceasta senzatie dar ar trebui sa vedeti ca aveti glanda tiroida marita.
Eu va recomand sa faceti niste analize: hemoleucograma, VSH, exudat faringian, Calciu seric si o spirometrie pt a exclude un astm bronsic.

Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns