Senzatie de nod in gat
Buna seara, as dori un sfat cu privire la problema pe care o am :(.De cateva zile simt un nod in gat.Precizez ca aceasta senzatie am mai avut-o acum un an cand am plecat la facultate (in alt oras mai indepartat de orasul in care m-am nascut).Acela cred ca a fost pe baza stresului/despartirii de parinti/familie/prieteni.Acum a aparut din nou.In primele zile se comporta ca un nod, acum e ca un lichid flegmatic care se mentine in gat.Nu imi curge nasul, nu sunt racita.Mentionez ca am fost si foarte foarte stresata din cauza examenelor (maini transpirate si dureri de stomac).Am avut in trecut probleme si cu tiroida, am tinut-o sub constrol iar acum 2 luni mi-am facut analizele si au iesit bine.Care ar putea fi problema acum:(? Multumesc
2 comentarii
initial un medic ORL.. trebuie sa vada faringele
poate fi doar de la stres ( spazme musculare) si se trateaza usor cu Valeriana 2 pe zi. mg+vit B6 1 zi
dar poate fi si o faringita iirtativa sau inflamatorie care necesita tratament ORL si regim alimentar
poate fi doar de la stres ( spazme musculare) si se trateaza usor cu Valeriana 2 pe zi. mg+vit B6 1 zi
dar poate fi si o faringita iirtativa sau inflamatorie care necesita tratament ORL si regim alimentar
Daca nu e o problema fizica, poate fi Anxietate. Cititi pe net despre Anxietate si verificati daca mai aveti si alte simptome.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 16boala de inima?
- 27Senzatie de jena in gat si uscarea gatului
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 7Durere care ma ingrijoreaza foarte mult-Va rog sa ma ajutati
- 9senzatie de nod in gat + depresie
- 6raguseala persistenta cu secretii mucoase sub forma de galme
- 5nod (jena in gat)
- 3Senzatie de nod in gat
- 3dupa ce am mancat niste floricele de porumb, am simtit ca as avea ceva in gat
- 1Senzaţie de nod în gât
- 4Nod in gat si raguseala.
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 1Nod in gat
- 9Senzatia de nod în gat
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 0Vocal Cord Disfunction sau laringita
- 2Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului
- 2Ekg normal?
- 5Nod în gât și piept
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: