Senzatie disconfort

07-11-2021
Ele02
Nu este medic/terapeut
Ele02
Buna seara. De cateva saptamani am o senzatie de disconfort pe partea dreapta a fetei, un fel de senzatie de amorteala cu presiune in zona ochiului, tamplei si usor spre obraz, ca si cum as avea ceva lipit de piele. Dureaza toata ziua, cu intensitate variabila, nu se modifica la Nurofen. In urma unei radiografii mi s-a spus ca am niste carii profunde la maselele de sus pe partea aceea. Am si un implant efectuat in urma cu 7 luni, dar n-am avut probleme cu el pana acum. Credeti ca ar putea fi o cauza stomatologica sau sa consult un alt medic? Ce investigatii sa fac? Multumesc.
2 comentarii
0
07-11-2021, ora 21:04
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Ar putea sa fie o nevralgie trigeminala, merge un consult la neurolog.
0
21-03-2023, ora 09:19
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

senzatia de amorteala cu presiune in zona ochiului, tamplei si usor spre obraz poate avea mai multe cauze, inclusiv dentare sau non-dentare. Avand in vedere ca ati avut o radiografie dentara si ca ati fost diagnosticat cu carii profunde la maselele de sus pe partea aceea, este posibil ca aceste carii sa fie cauza disconfortului pe care il resimtiti.

In plus, trebuie sa luati in considerare si faptul ca ati avut un implant dentar efectuat recent. Desi ati mentionat ca nu ati avut probleme cu implantul pana acum, exista posibilitatea ca acesta sa fie implicat in disconfortul pe care il resimtiti.

Daca medicul dentist exclude o cauza dentara, atunci ar trebui sa consultati un medic specialist în boli interne sau un neurolog pentru a evalua alte posibile cauze non-dentare.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: