Sex de doua ori pe luna | Forumul Medical ROmedic

Sex de doua ori pe luna

02-11-2018
Erica94
Nu este medic/terapeut
Erica94
Buna am 24 de ani sunt impreuna cu sotul de 5 ani dar casatoriti de 3 ani avem impreuna un baietel de 7 luni mentionez ca el este mai mare ca mine are 42 de ani viata noastra sexuala sa schimbat radical nici inainte nu era roz dar cat de cat era ok acum am ajuns sa facem sex de doua ori pe luna si atunci daca dureaza 2 min.eu sunt nervoasa tot timpul simt ca il urasc din cauza asta il vad asa nepasator pentru el e normal mam urat sa ne punem seara in pat si sa dormim cur in cur i-am spus ca ne am racit ca il urasc pentru asta si ca o sa ajungem sa ne despartim dar parca vb singura pur si simplu nu ma inseala sunt sigura dar nu inteleg de ce e asa e normal?e adevarat ca la barbati dupa varsta 40 se schimba ?
13 comentarii
1
02-11-2018, ora 10:09
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
buna. Oamenii se schimba incet dar sigur. Ceea ce este oarecum problematica este diferenta de varsta, care adauga 18 ani de uzura la organismul sotului tau. Probabil nu ai stiut la ce te angajezi cand ai decis sa formezi un cuplu cu o persoana mai in varsta, sau nu ai stiut ca diferenta de apetit sexual ar putea sa te afecteze negativ atat de tare. Aceasta problema nu se va rezolva cu o atitdine suparacioasa, imbufnata sau cu resentimente. Este nevoie de mult calm, rabdare, intelegere, toleranta si comunicare (inclusiv a nevoilor si capacitatilor fiecaruia), chiar terapie de cuplu, pentru a gasi un numitor comun acceptabil si a redobandi echilibru si satisfactie in intimitate.
Mult succes!
0
02-11-2018, ora 11:13
Erica94
Nu este medic/terapeut
Erica94
Buna atunci nu stiam ce ma poate astepta recunosc dar incerc sa vorbesc cu el in zadar e ca si cum as vorbi singura el e foarte axat pe munca bani vorbesc cu el calma ii explic ca am si eu nevoie de afectiune dar in zadar nu stiu ce sa mai fac cand il vad asa calm normal ma enervez si mai tare e rau pentru ca nici nu am cu cine sa discut probleme noastre de cuplu.
1
02-11-2018, ora 11:16
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Poate si de niste pastile Maraton ! :) Cu asta ar trebui inceput, i le cumperi si ii servesti 2 pastile cand ai tu nevoie ! Daca refuza sa le ia abia atunci aveti nevoie de psiholog ! Parerea mea de (ne)specialist !
0
02-11-2018, ora 11:37
Erica94
Nu este medic/terapeut
Erica94
Buna nu stiu ce sa zic de pastile imi este cam frica el este si hipertensiv i-a medicamente pentru tensiune a luat odata pastila levitra ok a functionat pe moment dar nu poate continua o viata cu pastile pentru contact e ciudat nu stiu eu si cand ma atingea (inainte) simteam fior el ii asa nul adica totusi sa dormi fund in fund seara de seara cu o femeie de 24 de ani adica chiar sa nu te exciti sa nu ai tu fiori aia sa faci dragoste e foarte ciudat am mii de intrebari dar fara nici un raspuns
0
02-11-2018, ora 12:16
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Pastilele de mai sus sant pe baza de plante si mai mult pt libidou decat pt potenta (circulatia periferica) adica exact ce-i lipseste lui ! Eventual se poate asocia cu inca un supliment (tot natural) daca nu are efect suficient !

P.S Mai este si aspectul perioadei alaptarii care este cam moartea pasiunii, deci trebuie si un pic de rabdare, in perioada asta se intampla de obicei evadarea sotilor, poate si pt a-si proteja sotiile si fetii nenascuti sau bebelusii !
0
02-11-2018, ora 12:47
Erica94
Nu este medic/terapeut
Erica94
Nu alaptez rabdare am poate chiar peste erau serii la rand cand ma rugam si trageam de el si singurul raspuns care il primeam era dormi si iar dormi totusi am si eu orgoliul meu si sa ma tot rog de el deja mi sa luat ca si cum hai te rog imi dai si mie nu e un copil totusi are o varsta si cand ii sa se intample o data pe luna sau cel mult odata in 2 min e gata cateodata imi este groaza imi zic in gand iar pentru 2 min inainte chiar la inceput aveam parte de preludiu acum nici gand hai jos textila pe repede inainte dus si somn fund in fund cel mai urat gand a meu este daca acum e asa peste 3, 4, 5 ani nu o sa mai fie deloc intre noi nimic desi doar cand ma atinge ma excit
1
03-11-2018, ora 10:12
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
Nu mai poate saracu. O fi si vreun burtos. Prin Romanica e mentalitatea ca barbatu tre sa bage in el ca porcu - asta inseamna sa fii "barbat".

Esti nefericita posesoare a unei relatii disfunctionale. El si-a atins obiectivul cand te-a prins in jugul casniciei.

Asa cum unele femei isi ating obiectivul de a fi "doamne" dupa o viata de "aventuri", ramanand insarcinate cu vreun cetatean mai la locu' lui, mai mameluc poate.

Esti f tanara. Ar trebui sa te preocupi de dezvoltarea ta personala. Poate ai noroc si face un infarct ca sa nu trebuiasca sa divortezi
0
03-11-2018, ora 10:29
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In cabinet ma intalnesc destul de des cu barbati ce cum au avut o problema de erectie au dat fuga si au cumparat Maraton, dupa cum sugerezi tu Stevens. Nu doar barbati pe la 40 de ani, ci si unii foarte tineri, de 24-26 ani, fac asta.

Produsul naturist le da ceva incredere initial, la fel cum o face un pahar de vin sau poate un fum de iarba. Insa, dupa ce se confrunta dupa un timp din nou cu un esec in erectie, ajung intr-o spirala de ganduri negative in care se afunda din ce in ce mai mult. Urmeaza de multe ori alte ‘naturiste’ care maresc si mai mult problema, prin faptul ca au sanse mari sa nu mai functioneze ca prima data.
0
03-11-2018, ora 10:30
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Daca sotul tau e hipertensiv Erica, in primul rand ar fi bine sa-si evalueze nivelul colesterolului, in special daca eventual are si cateva kilograme in plus. Mai apoi as sugera o terapie de cuplu in care sa aveti posibilitatea de a discuta deschis despre asta in preajma unui psihosexolog. Din modul in care percepi tu situatia, e posibil sa contribui si tu la starea actuala.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
03-11-2018, ora 14:02
Erica94
Nu este medic/terapeut
Erica94
Buna ziua cu coleresterolul nu are probleme eu tin sa cred ca este si comoditatea aaa pei lasa ca ajunge de doua ori pe luna daca tot avem un copil impreuna o sa stee langa mine chiar aseara discutam cu el ca daca acum se intampla asa peste cativa ani chiar ca nu o sa mai fie deloc o sa imi iau vibrator care el daca vrei ma duc si iti iau hmm pei cum sa te fac sa intelegi eu te vreau pe tine ma excit doar cand ma atingi sau cand ma uit la tine si tu ai accepta acel vibrator in locul tau de doctor nu vrea sa auda ca doar cum sa ne spunem noi probleme de cuplu la un doctor cateodata am impresia ca eu sunt mult mult mai matura ca el.Are fixat in cap doar munca bani i-am spus pei munca si bani sunt mai importanti ca familia ta ca sotia ta de ex.nici un raspuns nimic cateodata as fugi in bratele altui barbat poate si din razbunare ma face sa il urasc cand vad ca ma respinge
0
04-11-2018, ora 19:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Ar trebui sa punem un pic accentul pe diferenta de varsta care este importanta. Si este importanta nu doar ca numar ci prin faptul ca va aflati in etape de viata diferite, ba chiar exista doua intervale intre etapele in care va aflati fiecare. Iar aceste etape de viata inseamna nevoi, dorinte, vise si planuri diferite. Sa incepi viata cu familie si copil atunci cand nici macar nu stii prea bine cine esti si ce vrei de la viata duce adeseori la situatiile descrise.

Este important sa evaluati situatia si prin prisma perspectivelor ei. Cam se credeti ca se va intampla peste 10 ani, sau 20?
Daca vreti sa faceti ceva acum este momentul, caci una este situatia la 24 de ani, alta la 34 si tot asa.Timpul se scurge intr-o singura directie.
0
04-11-2018, ora 20:16
Erica94
Nu este medic/terapeut
Erica94
Stiu a fost o situatie mai grea a fost langa mine ca d aveam nevoie de cineva am trecut printr-o perioada foarte grea si nu aveam pe nimeni doar el mi a iesit in cale poate mam grabit poate am ales pe fuga copilul l-am dorit nu a fost o intamplare la inceput recunosc era doar afectiune si atractie pentru el atractia mai este si acum nu l-am iubit sau poate nici acum nu il iubesc stiu doar ca el acum nu ar renunta la mine nici intr-un sens poate ca ii este urat singur poate ca e atasat mai este si copilul la mijloc e greu as face orice ca sa vad ca incearca sa se schimbe stau si ma gandesc la varsta de 50 de ani nu mai exista viata sexuala??
0
07-11-2018, ora 16:18
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu e o regula ca dorinta si frecventa sexuala sa diminueze dupa 40 de ani sau la 50 de ani. Si la aceasta varsta, frecventa medie a majoritatii ramane in jur de o interactiune sexuala saptamanala. Chiar si la 70 de ani, unul din trei barbati pastreaza o frecventa sexuala ce se incadreaza in categoria « de cateva ori pe luna sau saptamanal ». Ceea ce insa e important de retinut e ca frecventa sexuala optima e cea agreata de ambii parteneri.

La multe cupluri insa, frecventa sexuala poate sa diminueze odata cu varsta. Dupa cum am mentionat si mai sus, pentru a depasi obstacolul, e necesara atat o evaluarea a parametrilor medicali, cat si o discutie cu un psihosexolog.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: