Sfat legat de terapie de familie

03-12-2010
szaby_n
Nu este medic/terapeut
szaby_n
As vrea sa stiu urmatorul lucru de la o sursa neutra care nu beneficiaza evident financiar si poate sa fie obiective.Am probleme legate de relationare sunt intro foarte mare depresie eu si parintii nu ne inteleg is foarte ironici si dau ca scuza da nu te mai supara (exista mai multe chestiuni legate cu de ce sunt suparat)
Dar mie o psiholoaga mia spus ca printii mei trebuie sa isi schimbe comportamentul sa nu ma mai agreseze verbal.
Am mai vb cu ink o psiholoaga si mia spus tot acelasi lucru insa la 2-a am ajuns dupa prima avem ceva cunostiinte in comun dar nu foarte apropiate si mia spus acelasi lucru da nu stiu daca nu cumva mo luat la misto ca sa afle ca de fapt eu nu doresc sa ma schimb ci doar sa ii schimb pe altii da eu as vrea sa ne schimbam cu totii.
Parintii mei is foarte zgarciti si cam saraci eu acuma ce sa fac ce sa cred in terapie de famlie toata lumea se schimba sau numai copilul ca asa este normal.
Daca cunoasteti ceva psihoterapeuti psihiatrii buni in targu mures va rog sa imi dati ceva nume numere daca se poate.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul