Sfat pentru o fractura de tibie!
Buna ziua,
va rog sa imi dati un sfat in legatura cu o fractura metafiza epifizura tibie dreapta cu traiect extraarticular a uni copil de 12 ani. Diagnosticul a fost pus in urma unei radiografii la urgenta si i s-a recomandat operatie. Va rog sa ma sfatuiti daca este necesara neaparat operatia sau ar fi si alta solutie. Din cate am inteles este necesara rahianestezia si are si aceasta efecte negative. Va multumesc mult si varog sa imi raspunde-ti cat mai repede posibil deoarece copilul este astepta maine pentru internare si joi pentru operatie.
va rog sa imi dati un sfat in legatura cu o fractura metafiza epifizura tibie dreapta cu traiect extraarticular a uni copil de 12 ani. Diagnosticul a fost pus in urma unei radiografii la urgenta si i s-a recomandat operatie. Va rog sa ma sfatuiti daca este necesara neaparat operatia sau ar fi si alta solutie. Din cate am inteles este necesara rahianestezia si are si aceasta efecte negative. Va multumesc mult si varog sa imi raspunde-ti cat mai repede posibil deoarece copilul este astepta maine pentru internare si joi pentru operatie.
4 comentarii
Buna seara!
Necesitatea interventiei chirurgicale poate fi cuantificata numai de catre ortopedul pediatru, pe baza examinarii clinice directe si a studierii radiografiei.
Fara aceste date concrete ne este absolut imposibil sa ne pronuntam.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Necesitatea interventiei chirurgicale poate fi cuantificata numai de catre ortopedul pediatru, pe baza examinarii clinice directe si a studierii radiografiei.
Fara aceste date concrete ne este absolut imposibil sa ne pronuntam.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc pentru promptitudine si pentru timpul acordat. Daca as reusi sa trimit radiografia ati putea sa va pronuntati referitor la operatie? Va multumesc in ca o data si numai bine.
Buna seara!
Cu tot respectul cuvenit as pefera sa nu ma pronunt, deoarece nu sunt specializat in ortopedie pediatrica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu tot respectul cuvenit as pefera sa nu ma pronunt, deoarece nu sunt specializat in ortopedie pediatrica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am inteles. Va multumesc din nou pentru raspuns. Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme mari dupa o fractura a gambei
- 131fractura de tibie
- 19Fractura de gamba operata
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 93durere surda la mijlocul tibiei
- 56Am fost dignosticata si operata cu diastazis tibio-peronier stang
- 8dupa cat timp pot merge din nou?
- 10fractura dubla de tibie si peroneu
- 1dubla fractura tibie si peroneu dr. operata
- 0Durere tibie, uneori femur, alteori oasele membrului superior
- 2durere picior în zona tibiei
- 10Fractura tibie
- 0Fractura tibie si peroneu deschisa
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 0Dureri la muschii tibiei
- 1Tibie fisurata
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
Mai multe informații despre: fractura de tibie tibia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: