Sfat 'raceala'...
De o săptămână şi ceva am o răceală foarte puternica, prima oară am mers la farmacie mi-a dat farmacista Nurofen raceala şi gripa şi paracetamol. Văzând ca nu-mi trece şi am febra tot timpul cu tuse de mă doare pieptul am fost la medicul de familie, m-a ascultat la plămâni a zis ca nu e nici bine dar nici grav şi mi-a dat sa iau augumentin 1000mg timp de 5 zile.
Èšin sa spun ca e a 3-a zi de tratament şi eu sunt la fel de bolnav ca în prima zi. Ce e de făcut în cazul ăsta ?? Mai continui tratamentul acesta pana îmi trece sau mă duc la o radiografie la plămâni ??
P.S Când respir pe gura se aude un zgomot aşa în plămâni ca un şuierat. E normal ?
Èšin sa spun ca e a 3-a zi de tratament şi eu sunt la fel de bolnav ca în prima zi. Ce e de făcut în cazul ăsta ?? Mai continui tratamentul acesta pana îmi trece sau mă duc la o radiografie la plămâni ??
P.S Când respir pe gura se aude un zgomot aşa în plămâni ca un şuierat. E normal ?
1 comentarii
in medicina exista medici de specialitate care fac pregatire cate 6 ani pentru o anumita specialitate
nu e cazul de acceptat tratament de la med. de familie pentru boli legate de pneumoftizio
deasemenea este cazul si de consult ORL
nu e cazul de acceptat tratament de la med. de familie pentru boli legate de pneumoftizio
deasemenea este cazul si de consult ORL
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie