Sfatul si parerea dl doctor...

05-11-2008
Tiffany
Nu este medic/terapeut
Tiffany
Buna ziua, acum cam jumatate de an mi-am imbracat 3 dinti.avusesem un dinte extrem decariat si nu a mai putut fi salvat si a trebuit sa faca legatura cu vecinul din ambele parti.Mentionez ca la stift am facut un tratament, apoi a fost imbracat.Acum doar la acel dinte am abces, dar la cel de langa din partea dreapta si cel din stanga nu.Mentionez ca am o igiena orala impecabila si nu se pne problema de resturi alimentare care sa conduca la abces.Ce credeti?!?!?!?! care ar fi solutia?sa ii dau jos si sa fie tratat acel sift sau?
va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
06-11-2008, ora 12:41
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Sa inteleg ca dintele cu problema a fost extras ? sau nu?
Daca nu a fost extras nu vad de ce s-a facut punte.
Daca a fost extras si este infectie.probabil un chist care nu s-a chiuretat bine la extractie si trebuie reintervenit in zona fara sa dati puntea jos.Oricum o radiografie ar fi excelenta!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul