Shifting realities, sfârșitul tuturor bolilor mintale

03-05-2024
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Pe Redit există o comunitate numită “Shifting realities”. Acești oameni pretind că știu cum să facă pentru a-și muta conștiința în orice realitate își doresc, inclusiv la realități din cărți/filme. În secțiunea de întrebări și răspunsuri ei susțin că nu este vorba de proiecție astrală sau de vis lucid, nici de psihoză. Ei spun că indiferent de boala pe care ai avea-o, poți face shifting. Am văzut că există o postare care încearcă să explice shifting din punct de vedere științific (nu am citit-o complet). Există mai multe teorii care fac shifting posibil. De exemplu teoria multiversului sau teoria conform căreia shifting-ul se face doar în mintea noastră (această ultimă teorie este infirmată, totuși, de posibilitatea de a face shifting în grup, adică de a te muta împreună cu prietenii în alt loc și de a trăi cu toții aceiași experiență).
Este foarte interesant că poți trăi în DR (realitatea dorită) oricât vrei, iar în realitatea de la care ai plecat se poate scurge atâta timp cât îți dorești să treacă până la revenirea conștientizării tale în corpp.
Personal nu am reușit să fac shifting, tot aștept să am un vis lucid pentru a putea deschide un portal către realitatea dorită (am încercat și alte metode, dar nu au funcționat). Doar imaginați-vă câte posibilități s-ar deschide dacă shifting întradevăr ar fi real! Și aparent nu este păcat din punct de vedere religios! Este minunat!
Post scriptum: În aceiași postare cu întrebări și răspunsuri, shifterii susțin că shifting nu este un joc, fiind cât se poate de real.
4 comentarii
2
03-05-2024, ora 21:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Te-am sfatuit sa stai departe de asa ceva ca faci psihoza dar observ cu tristete ca ti-o faci cu mana ta... Fa cum crezi. Macar nu ii implica si pe altii.
0
03-05-2024, ora 22:04
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Shifting nu este despre religie, poți să fi ateu și să faci procedeul. Nu cred că am cum să cad în delir mistic din moment ce shifting nu este ceva religios. Nu trebuie să uităm că noi abia începem să facem descoperiri despre univers.
3
04-05-2024, ora 05:42
XtremeSRL
Nu este medic/terapeut
XtremeSRL
odata ce ai luat-o pe aratura asta, nu o sa te mai poti intoarce. din pacate libertinajul a fost inteles gresit de unii, care nu inteleg ca o comunicare libera inseamna in acelasi timp si responsabilitate. nu ma refer neaparat la tine, ci la cei care propaga astfel de idei si abuzeaza de naivi

un lucru tine-l minte. in viata sunt pradatori si predati. depinde de tine care din cele doua alegi sa fi.
daca iti place sa fii pradat, mai bine ai face-o maturand strazile decat sa o iei pe directia descrisa mai sus. atat de jos e acea alegere.

in sinea ta e cautarea unei lumi diferite. si pot sa inteleg asta. insa lumea aia pe care o cauti nu o vei gasi. iar cand iti vei da seama de asta va fi prea tarziu

recent am gasit un clip pe youtube. cred ca se numeste zombie city, din america... vezi daca il gasesti. sa iti faci o imagine unde vei ajunge tu daca alegi traseul asta. preferi sa-ti asumi riscul de a-ti pierde mintile pt o promisiune pe care ti-a facut-o unul random ?

un profesor de istorie din liceu ne-a zis o chestie inteligenta. invata din experienta altora, nu din experienta ta
0
06-05-2024, ora 14:43
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Mie mi se pare ca e cam ca un fel hipnoza cu ceva sisteme de VR (Realitate virtuala).. riscant tare. Nu as face asa ceva, mi-e destul cu boala pe care o am.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul