sideremia mica
Buna seara.Am 33 ani si am sideremia 44.2 valoarea de laborator este 49-152 cat de grav e?
mentionez ca am avut un ciclu ceva mai abundent si ceva mai neregulat vine cateodata
hematocritul 34 val laborator de la 36-52 e grav?
mentionez ca am avut un ciclu ceva mai abundent si ceva mai neregulat vine cateodata
hematocritul 34 val laborator de la 36-52 e grav?
2 comentarii
0
28-07-2009, ora 14:30
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sunteti anemica (anemie feripriva)! Consultati medicul internist pt un tratament adecvat sau daca nu puteti, luati fier, vitamina C si acid folic (Tardyferon, conform prospectului).
Poate fi si din cauza ciclului abundent!
Numai Bine si multa sanatate;)
Poate fi si din cauza ciclului abundent!
Numai Bine si multa sanatate;)
Buna ziua
Mi-am facut niste analize de sange si am anemie.De anemie am cam suferit toata viata.Cred ca anemia mea este datorita ciclului menstrual foarte abundent in primele 2 zile.Tot la o ora si jumatate maxim 2 trebuie sa schimb tamponul.Noaptea in primele 2 nopti schimb 3 tampoane de noapte.Ce imi recomandati?As putea sa incerc ceva naturit fara o vizita la un ginecolog?Multumesc anticipat!
Mi-am facut niste analize de sange si am anemie.De anemie am cam suferit toata viata.Cred ca anemia mea este datorita ciclului menstrual foarte abundent in primele 2 zile.Tot la o ora si jumatate maxim 2 trebuie sa schimb tamponul.Noaptea in primele 2 nopti schimb 3 tampoane de noapte.Ce imi recomandati?As putea sa incerc ceva naturit fara o vizita la un ginecolog?Multumesc anticipat!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?