Sifilis insistent
Buna ziua!
In urma cu 10 ani am fost diagnosticat cu sifilis, in primi 3 ani am tot facut tratament cu moldamin am intrerupt tratamentul deoarece am fost asigurat de catre medic ca imi va trece in timp.Pe data de 14.12.2011 am refacut analizele si rezultatul este pozitiv.Ma puteti indruma catre un alt tratament?Va multumesc anticipat.
In urma cu 10 ani am fost diagnosticat cu sifilis, in primi 3 ani am tot facut tratament cu moldamin am intrerupt tratamentul deoarece am fost asigurat de catre medic ca imi va trece in timp.Pe data de 14.12.2011 am refacut analizele si rezultatul este pozitiv.Ma puteti indruma catre un alt tratament?Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
Daca tratamentul pe care l-ati efectuat a fost corect si v-ati vindecat (RPR, TPHA negative) si acum ele sunt pozitive cel mai probabil v-ati reinfectat. In acest caz dermatologul va va recomanda (pe baza rezultatelor analizelor) o schema de tratament adecvata.
Numai bine,
Daca tratamentul pe care l-ati efectuat a fost corect si v-ati vindecat (RPR, TPHA negative) si acum ele sunt pozitive cel mai probabil v-ati reinfectat. In acest caz dermatologul va va recomanda (pe baza rezultatelor analizelor) o schema de tratament adecvata.
Numai bine,
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1seamana cu sifilisul dar nu e sifilis..
- 3sifilis... injectii cu moldamin?
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 4sifilis... aceasta boala pe care am tratat-o in urma cu multi ani poate afecta partenera?
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 2Sifilis
- 2analize sifils
- 128care sunt primele semne de sifilis si la ce perioada trebuiesc facute primele analize?
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 4este indicat sa faci sex daca partenerul ia tratament pt sifilis?
- 2Am avut sifilis.
- 1analize sifilis dupa 18 ani
- 7Posibila contaminare ?
- 1vdrl pozitiv tpha negativ fara sa fi avut sifilis
- 1Sifilis secundar florid
- 3tratament sifilis bun?
- 0poate fi sifilis
- 0Întrebare despre sifilis, mai este contagios ?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: