Simptome dureri de cap, oase, stomac
Am ajuns sa nu mai stiu incotro sa o apuc. Nu stiu unde sa mai merg pentru ca peste tot mi se zice sunt tanara, zambesc deci nu am nimic iar eu cad de pe picioare. Am dureri groaznice de cap parca as avea sarme in cap, tulburari de somn in 3 ani de zile am avansat cu insomniile-am ajuns si la 5 ore pe saptamana( mentionez ca am luat si somnifere si si-au facut efectul doar prima zi apoi nu) sangerari nazale, ma doare spatele, oasele-incheieturile mainilor nu am mobilitate daca nu le tin strans cu ceva, tremur des, picioarele imi amortesc, am dimineti in care nu pot sta in picioare, nu imi simt picioarele de la genunchi in jos.Tensiunea mea in general e intre 8 si 9. Mi s-a zis ca am trombocitopatie, imi apar vanatai peste noapte, cand ma ranesc dureaza ceva timp sa se inchida rana. Mi s-a zis acum recent de gastrita si duodenita, esofagita de reflux si helycobacter. Am avut regim strict si antibiotice iar acum sunt lasata in aer, ce sa fac cum sa continui nu stiu pentru ca simptomele nu s-au ameliorat. Cu oasele mi s-a zis de hipocalcemie dar nu am avut analize facute si nu stiu sa zic de grad sau alte lucruri. Am 22 ani si de 3 ani sunt plimbata de la un cabinet la altul degeaba, antibiotice de m-am saturat de ele.
Nu stiu ce sa mai fac pentru ca ma simt foarte obosita si simt ca nu mai reusesc sa fac fata.
Nu stiu ce sa mai fac pentru ca ma simt foarte obosita si simt ca nu mai reusesc sa fac fata.
9 comentarii
Analizele complete de sange de la medicul de familie, cereti in mod expres Calciu seric, Calciu total.
Control Oftalmolog, Reumatolog (radiografie cervicala), Neurolog (pt durerile de cap).
Sigur aveti si o nevroza. Faceti Test Depresie, Test Anxietate pe net orientativ si mergeti la psihiatru pt diagnostic si tratament.
Tinut legatura cu medicul gastrolog. Continuat tratament. Uneori astfel de probleme nu se fac bine asa repede.
Tinut regimul pt reflux in continuare.
Control Oftalmolog, Reumatolog (radiografie cervicala), Neurolog (pt durerile de cap).
Sigur aveti si o nevroza. Faceti Test Depresie, Test Anxietate pe net orientativ si mergeti la psihiatru pt diagnostic si tratament.
Tinut legatura cu medicul gastrolog. Continuat tratament. Uneori astfel de probleme nu se fac bine asa repede.
Tinut regimul pt reflux in continuare.
am avut tratament injectabile calciu gluconic 10 zile pe luna timp de 3 luni si calciu lactic pastile timp de 20 zile tot la fel timp de 3 luni, a trebuit sa intrerup tratamentul caci nu mi se mai gasesc venele in maini, sunt foarte rece la maini si picioare. Am ajuns cu urgenta la spital cu dureri de cap si imi pierdusem cunostinta, eram vanata, am fost la neurolog si mi s-a zis de migrene severe caci am episoade de dureri insuportabile in care nu mai tin minte ce fac si abia ma ridic din pat din cauza ametelilor. mi s-a recomandat antinevralgic caci alte pastile nu isi mai fac efectul.Dar si acesta doar in situatii extreme. Nu am treaba cu depresia si anxietatea, sunt o persoana optimista si cu chef de viata. Control oftalmolog am facut si am +1, 50 la ochiul drept si +1 la ochiul stang. Mi s-a zis sa nu port ochelari caci nu e asa de grav sa am nevoie de ei.
mi-am facut mai multe teste de anxietate si depresie si rezultate mi-au iesit bune, nu as fi nici pe aproape de astea.
Eu personal am avut in facultate dureri de cap f puternice un am. Timp in care am inghitit cutie dupa cutie de analgezice.
Dupa un an am facut control oftalmologic si mi-a iesit - 0, 5 la ambii ochi. Si mie mi-au spus ca nu prea e nevoie de ochelari dar mi i-am facut si in ziua in care mi i-am pus nu am mai avut nici un fel de durere. Au trecut aproape 20 de ani de atunci, fara nici un fel de durere de cap.
De ce cadeti de pe picioare ? Din cauza durerilor ?
Medicul psihiatru care v-a prescris somniferele v-a consultat ? In general insomnia e simptom de depresie.
Va cred ca sunteti vesela, dar afectiuni ca anxietatea si depresia au si zeci de somatizari: cadere din picioare, tremuraturi, furnicaturi, chiar si dureri de cap, insomnie, dimineti in care nu va puteti tine pe picioare, oboseala accentuata sau senzatia ca obositi usor. Aceste somatizari pot fi generate de dereglari ale unor hormoni denumiti neurotransmitatori si care fac legaturile intre neuroni. Cand hormonii nu mai sunt secretati in cantitati normale apar somatizarile de care va vorbeam sau alte simptome. Nu trebuie neaparat sa fiti trista.
Dupa un an am facut control oftalmologic si mi-a iesit - 0, 5 la ambii ochi. Si mie mi-au spus ca nu prea e nevoie de ochelari dar mi i-am facut si in ziua in care mi i-am pus nu am mai avut nici un fel de durere. Au trecut aproape 20 de ani de atunci, fara nici un fel de durere de cap.
De ce cadeti de pe picioare ? Din cauza durerilor ?
Medicul psihiatru care v-a prescris somniferele v-a consultat ? In general insomnia e simptom de depresie.
Va cred ca sunteti vesela, dar afectiuni ca anxietatea si depresia au si zeci de somatizari: cadere din picioare, tremuraturi, furnicaturi, chiar si dureri de cap, insomnie, dimineti in care nu va puteti tine pe picioare, oboseala accentuata sau senzatia ca obositi usor. Aceste somatizari pot fi generate de dereglari ale unor hormoni denumiti neurotransmitatori si care fac legaturile intre neuroni. Cand hormonii nu mai sunt secretati in cantitati normale apar somatizarile de care va vorbeam sau alte simptome. Nu trebuie neaparat sa fiti trista.
nu am fost la psihiatru. Somnifere am primit de neurologie. Durerile s-au accentuat cu sinuzita cronica, spondiloza cervicala si cefalee. Cu sinuzita am ajuns la spital cand eram intr-o faza destul de avansata, sinuzita era in tot capul. Am facut RMN si apoi am inceput tratament injectabil fiind internata in spital. Am avut deviatie de sept destul de urata caci nu mi se oxigena creierul si am fost operata. Operatia a durat aproape 2 ore caci au fost complicatii, avand trombocitopatie am facut hemoragie, din cauza sinuzitei nu si-a facut efectul anastezia desi a fost administrata de 3 ori, am simtit totul cu tot cu dureri si mi-am pierdut cunostinta pe masa de operatie, ce tin minte e ca se auzea tiuit la aparatul de tensiune.
Mereu a intervenit ceva, mi s-a zis ca a recidivat operatia, am fost ieri la doctor orl. Insomniile le am din cauza durerilor de cap pentru ca mereu ma doare capul, cu timpul am reusit sa ma obisnuiesc si sa nu ii acord importanta dar ma gandesc ca nu e tocmai normal.Cum am mai zis mai sus de durata orei de somn pe saptamana este de 5 ore.Mi-am dat orarul peste cap in sensul ca acum daca dorm mai mult de 4-5 ore pe zi cand ma trezesc ma doare capul si mai tare. Tremur pentru ca nu mai am putere cu oasele, imi pocnesc mereu. Spatele ma doare, dar ma gandesc ca poate din cauza cazaturii pe scari la locul de munca acum vreo luna doua. Tin sa precizez ca sunt studenta anul 3 si lucrez ca educatoare la grupa mica. Am mai facut ridicari si efort, e posibil din cauza asta sa imi simt mainile asa slabite?
Mereu a intervenit ceva, mi s-a zis ca a recidivat operatia, am fost ieri la doctor orl. Insomniile le am din cauza durerilor de cap pentru ca mereu ma doare capul, cu timpul am reusit sa ma obisnuiesc si sa nu ii acord importanta dar ma gandesc ca nu e tocmai normal.Cum am mai zis mai sus de durata orei de somn pe saptamana este de 5 ore.Mi-am dat orarul peste cap in sensul ca acum daca dorm mai mult de 4-5 ore pe zi cand ma trezesc ma doare capul si mai tare. Tremur pentru ca nu mai am putere cu oasele, imi pocnesc mereu. Spatele ma doare, dar ma gandesc ca poate din cauza cazaturii pe scari la locul de munca acum vreo luna doua. Tin sa precizez ca sunt studenta anul 3 si lucrez ca educatoare la grupa mica. Am mai facut ridicari si efort, e posibil din cauza asta sa imi simt mainile asa slabite?
la oftalmolog mi s-a zis ca nu am nevoie de ochelari pentru ca sunt pe plus iar daca port ochelari cu timpul am sa ajung pe minus. si la minus trebuie sa port neaparat.
Poate durerile de cap sunt de la sinuzita. Pe multi ii aud ca se lupta cu sinuzita de ani si ani si o trateaza care cu antibiotice, care cu Gemoterapie.
Consult si tratament dietetic si suplimente de la un medic naturist ! Migrenele sunt un simptom dat de supraincarcarea sangelui cu radicali si exces de proteine si grasimi animale !
Tb sa te duci si la endocrinologie, la Parhon.
Si pe mine ma doare capul de 20 de ani.
la cel mai mic stres ma doare capul.
Odata m-a durut si 3 zile când tb sa dau un examen.
Am fost la neurolog, mi-am facut RMN: toate bune si frumoase.
Din cate am citit eu eset posibil sa am fibriomialgie: sunt implicate mai multe organe: hipofiza, suprarenale, stomac, intestine.
Acum iau anghinare, super enzime si neuro optimizer de la Secom.
O sa vad cum ma simt dupa sf tratamentului.
Si pe mine ma doare capul de 20 de ani.
la cel mai mic stres ma doare capul.
Odata m-a durut si 3 zile când tb sa dau un examen.
Am fost la neurolog, mi-am facut RMN: toate bune si frumoase.
Din cate am citit eu eset posibil sa am fibriomialgie: sunt implicate mai multe organe: hipofiza, suprarenale, stomac, intestine.
Acum iau anghinare, super enzime si neuro optimizer de la Secom.
O sa vad cum ma simt dupa sf tratamentului.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp