Simptome la ureche - nu cunoastem boala, situatie deosebita
In acel moment, in care am scris prima oara despre acest cunoscut nu stiam mai mult decat va spuneam, pentru ca nu am avut cum sa il vad. Acum l-am vazut. Arata in felul urmator: Toata pielea de pe cap, fata, ureche este uscata, scorijita si rosie (destul de uniform...adica nu cred ca ar avea psoriazis...dar nu sunt experta)...in orice caz... in faldurile urechii pare sa fie mai scorojita. Se pare ca nici nu aude prea bine, dar nu trebuie sa tip ca sa ma auda...daca stau la 1 m si vorbesc un pic mai tare ma aude. Se vede de unde i-a curs sange din ureche. Din pacate este un caz special, pentru ca acest om are niste probleme psihice si daca il intrebi, daca are dureri si el spune ca nu...s-ar putea sa nu fie chiar adevarat. De aceea va spuneam ca anumite circumstante nu mi-au permis sa il vad. Nici nu stiu ce s-ar putea face, ca de buna voie nu se duce la medic...si cu forta nu prea vrea nimeni sa il duca, pentru ca altfel isi pierde orice increde in oamenii in care pare ca mai are incredere. Exista vreo solutie?
1 comentarii
Are o dermatomicoza, cred. Cumpara-i un Triderm unguent [ nu crema ] si da-l o data sau de doua ori pe zi timp de 2 saptamani.Indicat ar fi sa-l vada un dermatolog.Dar daca nu-l poti duce, incearca cu Triderm.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.