Simt Ca M Ar Deranja O Senzatie/Stare In Minte

18-08-2019
Alex Danca
Nu este medic/terapeut
Alex Danca
Salut, de mai bine de 6 luni simt ca nu imi este bine simt o stare sau senzatie, cel mai bine o simt atunci cand nu fac nimic sau nu ma gandesc la nimic e ceva ce nu pot explica pe deplin dar simt foarte bine este ceva ce parca ma chinuie, cum a inceput asta? Eu am o fobie si aceea este ca nu imi place sa vad ca mi se ingroasa venele in orice regiune a corpului in special pe brate/maini, a inceput intr o noapte cand am avut impresia ca mi se ingroasa venele de pe maini m am speriat foarte rau de vreo 3 ori (incerc sa explic tot ce am patit) am plecat la baie am observat ca totul este bine dupa m am asezat in pat am inchis ochi si am observat ca pur si simplu inima nu mi se mai opreste din a mai bate idiferent la ce ma gandeam pur si simplu nu mi se oprea, de fiecare data cand inchideam ochi si incercam sa dorm sa ma gandesc la ceva incepea sa bata tot mai tare fara motiv deseori bate pur si simplu atunci cand nu fac absolut nimic si stau linistit, chestia asta nu ma lasa sa adorma deloc nu ca aveam insomnii sau ceva de genu pur sinsimplu nu ma lasa sa adorm, am facit si un control la inima si nu am asolut nimic dupa aproximativ 12 zile m a lasat am spus ca imi trece ca totul bine si am observat cand ma trezeam ca parca ma deranjeaza ceva in minte nu stiu cum sa ma exprim simt o senzatie sau ceva de genu ma chinuie pur si simplu, ceva ce nu pot explica pe deplin pur si simplu parca nu pot trai, problema asta am simtit o mai abundent am observat ca a inceput sa mai treaca dar tot simt ca nu imi este bine indiferent cat de mult s a micsorat insa pot dormi cred eu linistit nu o mai simt in timpul somnului inainte o simteam si in vise, imi spuneam in vise de ce nu imi este bine, pur si simplu nu pot trai asa. Ce sfaturi imi dai ce sa fac? Nu mai are nici o legatura cu fobia pur si simplu nu pot face acelasi lucruri e ceva ce ma deranjeaza grav. Nu este nici o gluma sau ceva am 17 ani.
1 comentarii
1
19-08-2019, ora 11:15
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Poate fi o tulburare anxioasă, dar pentru un diagnostic sigur mergi la un psiholog clinician sau psihiatru pentru diagnostic, iar în funcție de diagnostic se va decide dacă faci psihoterapie sau psihoterapie + medicație.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul