simt ceva in gat
Buna ziua!
Acum vreo 2 luni am simtit ca am ceva in gat si ma deranja cand inghiteam. Am fost la ORL si dna doctor a zis ca in afara de afte nu am nimic. Am revenit dupa o saptamana, aftele nu mai erau insa eu tot simteam ceva in gat. M-a tras de limba si pana la urma a zis ca amigdala sublinguala este inflamata... am luat atunci si antibiotic si antiinflamatoare si cumva a trecut... dar de 2 saptamani a revenit senzatia... Iar antiinflamator, hexoraletten, propolis cu vitamina c, am fost si racita deci si paracetamol, algocalmin, am ajuns iar la antibiotic... am luat pana si Omez ca am citit ca poate fi si iritat faringele.
Mentionez ca ASLO a iesit mare la analize de rutina si am facut injectabil un fel de benzil penicilina. Lucrez si invatamant si adun toti virusii...si nu mai stiu ce sa fac.
Simt ceva in gat... cand mananc nu ma mai deranjeaza, nu e ciudat?
Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc frumos.
Acum vreo 2 luni am simtit ca am ceva in gat si ma deranja cand inghiteam. Am fost la ORL si dna doctor a zis ca in afara de afte nu am nimic. Am revenit dupa o saptamana, aftele nu mai erau insa eu tot simteam ceva in gat. M-a tras de limba si pana la urma a zis ca amigdala sublinguala este inflamata... am luat atunci si antibiotic si antiinflamatoare si cumva a trecut... dar de 2 saptamani a revenit senzatia... Iar antiinflamator, hexoraletten, propolis cu vitamina c, am fost si racita deci si paracetamol, algocalmin, am ajuns iar la antibiotic... am luat pana si Omez ca am citit ca poate fi si iritat faringele.
Mentionez ca ASLO a iesit mare la analize de rutina si am facut injectabil un fel de benzil penicilina. Lucrez si invatamant si adun toti virusii...si nu mai stiu ce sa fac.
Simt ceva in gat... cand mananc nu ma mai deranjeaza, nu e ciudat?
Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc frumos.
2 comentarii
Buna..nu sunt medic dar, si eu am aceeasi problema cam tot asa de vreo 2-3 luni cand dispare cand apare...in general prma jumatate a zilei e mai putin simtit nodul spre seara il simt mai tare si coboara spre plamani.Mi-am facut toate analizele:ecograf, endoscopie, ORL, radiografie plamani, tomograf(simteam ceva ameteli), endocrinolog si totul in limite normale sunt si fumator cam 1 pachet pe zi.Am ajuns la concluzia ca nodul ori e pe parte endocrinologica din cate m-am informat ori pe parte psihica.Parerea mea ca are fi bine sa mergi si la un endocrinolog...eu cam asa m-am mai calmat.multa bafta!!!!
hmm...da si eu ametesc uneori dar nu am facut legatura
multumesc pentru comentariu radupro
multumesc pentru comentariu radupro
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse