Simt picioarele "obosite"
Buna ziua, de mai bine de o saptamana simteam pulpele asa ca ma deranjau in sensul ca parca le simteam incordate.
De 1 luna de zile am inceput sa alerg in parc 3 zile pe saptamana a cate 3.5 km.
Daca stau in pat si incerc sa incordez muschiul la pulpa ori mi se pune carcel ori ma doare muschiul.
Acum marti am fost la fotbal, am jucat fotbal si eu fizic mai puteam, dar picioarele imi tremurau si simteam ca ma lasa, le simteam amortite mai ales pulpele.
As dorii sa stiu si eu ce as putea sa fac ? am facut analiza pentru vitamina D, am citit ca, carenta la vitamina D iti provoaca dureri musculare si la articulatii si m-am gandit ca poate e de la vitamina D.
Si cand urc scarile parca imi "obosesc".
Va multumesc.
De 1 luna de zile am inceput sa alerg in parc 3 zile pe saptamana a cate 3.5 km.
Daca stau in pat si incerc sa incordez muschiul la pulpa ori mi se pune carcel ori ma doare muschiul.
Acum marti am fost la fotbal, am jucat fotbal si eu fizic mai puteam, dar picioarele imi tremurau si simteam ca ma lasa, le simteam amortite mai ales pulpele.
As dorii sa stiu si eu ce as putea sa fac ? am facut analiza pentru vitamina D, am citit ca, carenta la vitamina D iti provoaca dureri musculare si la articulatii si m-am gandit ca poate e de la vitamina D.
Si cand urc scarile parca imi "obosesc".
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Fractura de gamba operata
- 7Ruptura LIA urmata de fractura gambă dreaptă cu deplasare
- 8Durere gamba de la sala
- 0dureri in zona gambei
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 6Vinatai multe pe picioare aparute din senin
- 6dureri la nivelul gambei, cu senzatie de arsura.. medicul a spus ca e tromboflebita
- 1durere de picior
- 3dureri de picior
- 9Durere la gambe
- 2Fractura gamba
- 1Dureri de picioare
- 3Dureri de picioare
- 1Dureri de picoare
- 0Ma dor picioarele
- 1Durere a mușchiului de la picior.
- 2Dureri de picioare, ovare, mijloc
- 3Durere picior
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare