Durerea picioarelor
Buna ziua,
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Dureri puternice de picioare (diabet)
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 3dureri mari de oasele de la picioare la 18 ani
- 3ce sa fac sa nu-l mai doara?
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 2am o durere de picioare care pleaca de pe fese pe picior in jos pina in zona genunchiului
- 3dureri de picior
- 3durere la laba picioarelor
- 1Dureri de picioare
- 4Dureri genunchi si umflarea picioarelor
- 3Durere si furnicaturi picioarek
- 0Ma dor picioarele
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 3Furnicaturi in picioare
- 2Dureri de picioare, ovare, mijloc
- 24Fasciculatii musculare si furnicaturi, posibil scleroza multipla?
- 2Vene pânza de păianjen si dureri insuportabile
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 8As avea nevoie de o părere - dureri în zona tibiei la ambele picioare
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: