Durerea picioarelor
Buna ziua,
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la ambele picioare
- 2bunicul meu are niste dureri mari de picioare
- 3Durere picior stang
- 2dureri picioare
- 1Dureri de picioare de la genunchi in jos.
- 4ma dor picioarele
- 2dureri de picioare
- 0Furnicături de la gambă în jos
- 0Dureri de membre
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 1Pentoxi retard
- 1Dureri picioare
- 5Ajutor! înțepături in picioare și in mâini
- 2Amorteala, intepatura in muschiul piciorului
- 2Dureri de picioare, ovare, mijloc
- 1Durere acuta a picioarelor
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 3Neuropatie sau altceva ?
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: