Durere picioare

23-03-2024
Greygrey
Nu este medic/terapeut
Greygrey
După o perioadă unde am stat foarte multe zile în pat fără să depun mult efort, au apărut dureri de spate in zona omoplatului stâng, și umăr.
Durerea de umăr a dispărut, durerea de omoplat erau groaznice ca niște cârcei mereu incercam să stau puțin lăsat în față și să mă întind, de multe ori mă mai lăsa durerea de multe ori nu prea, asta se întâmplă de vreo 2 săptămâni.In omoplat mai există dureri dar nu ca la început.Dupã Intro seară mă apucat dureri în ambele picioare jos de-a lungul tibiei după care în gambe după care fisieri sau toate odată.In următoarele zile mă dureau picioarele extrem când mă trezeam și când mergeam și degetele erau reci sau calde și transiprate Parca era o răceală.La mers nu mă doare, nu am băgat de seamă am zis că trece, aveam și încă am degetele de la picioare reci până ce adorm după ce adorm și până ce mă trezesc dimineață degetele sunt calde, după ce mă trezesc iar încep și se răcesc degetele.
In seara asta nu m-au durut picioarele toată ziua până a venit seara și nici nu am depus vreun efort mare astăzi.
Mă luat piciorul stâng la tibie de-a lungul și după la ambele picioare și sa dus durerea în gambe. Durere o simt in interiorul piciorului cumva. A durat vreo 1 jumate 2 tot m-am foit tot m-am întins nu mi-a trecut până acum unde sunt în pat și durerea mă mai lăsat puțin și degetele de la picioare acum parcă ard.
In perioada asta parcă sunt răcit non stop, cum îmi Este un pic frig, seara incepe să-mi ardă capul, urechi puțin înfundate, nas puțin înfundat, urechi care ard de obicei seara, un ochii care se zbate, am mai luat Nurofene, paracetamol, am băut ceiuri dar nu știu ce să mai fac.
Durerile de picioare pot fi de la statul mult în pat?
Sunt bărbat 28 de ani.
1 comentarii
0
25-03-2024, ora 10:29
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Poate fi vorba despre o afectiune virala.
Ar fi util un consult la specialistul in boli infectioase.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •