sindrom cervical de etiologie mixta diagnostic

30-08-2012
fyfi
Nu este medic/terapeut
fyfi
In urma unor analize medicale, mi s-a pus diagnosticul de sindrom cervical dar si o lombosacralgie hiperalgica, mentionez ca toate analizele de sange adica homoleucograma completa, vsh, fibrinogenemie, glicemie, acid uric seric, creatinina serica, glicemie, tgo, tgp, uree serica, proteina c reactiva(imunoturbidimetrie), toate in limite normale.Dar in urm a analizei HLA-B27 care a iesit prezent, mentionez ca am mari dureri de oase, ma puteti ajuta cu un raspuns ar putea fii si unele probleme ginecologice?Am facut recuperare, fizioterapie, kinetoterapie dar durerile nu cedeaza, va rog ajutati-ma cu un raspuns la problemele mele de sanatate, va multumesc.
4 comentarii
0
31-08-2012, ora 12:10
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Pot exista cel putin doua origini diferite: o maladie reumatologic inflamatorie, de competenta reumatologului sau un sindrom compresiv vertebral, de competenta neurochirurgului.
Este profund gresit sa efectuati tratamente diverse fara a avea un diagnostic de precizie. Toate tratamentele mentionate pot agrava suferinta daca sunt efectuate fara prescriptie stricta, urmare a unui diagnostic precis.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
31-08-2012, ora 14:14
fyfi
Nu este medic/terapeut
fyfi
Buna ziua,
va multumesc pentru raspuns, dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac? durerile se muta de la spate la picior, de la picior la mana si tot asa se plimba prin tot corpul sa fie reactia fizioterapiei?
0
31-08-2012, ora 15:06
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Asa dupa cum va precizam in raspunsul precedent, nu trebuie sa faceti nimic in afara unui consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
01-09-2012, ora 06:55
fyfi
Nu este medic/terapeut
fyfi
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns