sindrom down

21-02-2013
luki75
Nu este medic/terapeut
luki75
Buna ziua! as vrea sa ma ajutati cu un diagnostic la urmatoarele simptome.Am o nepotica care are simdrom down de la nastere, dar in ultima perioada nu mai mananca cum manca inainte, a slabit in trei luni 4 kg, transpira abundent, ii tremura mainile, are scaune dese de 3-4 ori pe zi, tulburari de somn si amigdalele marite.Va rog sa-mi spuneti ce ar putea avea, si ce ar trebui sa faca mama ei ptr a rezolva aceasta problema. Am uitat sa mentionez ca are 14 ani fetita. Multumesc enorm celor care ar putea sa-mi raspunda
.
2 comentarii
0
21-02-2013, ora 23:34
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Si nu a fost dusa la medic?
Scaderea in greutate si toate celelalte simptome trebuie sa va conduca la medic. Poate fi ceva digestiv ce necesita tratament, sau investigatii mai ample. Mergeti la medicul de familie fara sa mai amanati, copilul se chinuie chiar daca nu exprima mereu acest lucru. De la distanta e greu de spus care e cauza.
Sanatate!
0
04-04-2013, ora 17:33
gazeluta
Nu este medic/terapeut
gazeluta
Si eu am un nepotel cu down, iar la aparitia vreunui semn anormal mergem la medicul de familie. Totusi sunt de parere ca ar trebui sa mergeti cu fetita la endocrinolog pentru un set de analize: TSH, T3, T4. Pentru transpiratia abundenta ar fi indicata o injectie cu vitamina D, dar nu se gaseste in tara, noi o luam din Franta. doamne ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Preferințele alimentare ale copiilor cu sindrom Down îi pot predispune pe aceștia la deficiențe nutriționale
  • Ce cauzează îmbătrânirea accelerată în sindromul Down
  • Boala Alzheimer progresează mai rapid la persoanele cu sindromul Down
  •