SINUZITA

14-02-2011
DINUTA ROBERT
Nu este medic/terapeut
DINUTA ROBERT
Am dost internat la sectia ORL am facut 6 punctii, tratament cu antibiotice, dupa externare am facut radiografie dentara si AM FOST DIAGNOSTICAT CU SINUZITA MAXILARA DREAPTA CONSECUTIV P.A.H.S.1.6. mi s-a spus ca trebuie sa fac urgent o interventie chirurgicala la Iasi, deasemenea ca sansele operatiei sunt de 70% in cazul in care nu intervin complicatii. Am o rugaminte recomandati-mi un medic la care as putea sa ma adresez la Iasi - eu sunt din Barlad - eventual un nr. de telefon pt. programare. Ce complicatii pot intervine si de ce sansele acestei operatii sunt de 70% in cazul meu. eu am terminat fac. de kinetoterapie in Iasi de acum 2 ani nu sunt angajat, am terminat somajul in acest caz cum se procedeaza cam cat ar costa aceasta interventie ce e de facut cat de grav este acest diagnostic si ce sanse de vindecare am Dumneavoastra faceti acest tip de interventii. Astept cu interes raspunsul dvs.
1 comentarii
0
14-02-2011, ora 21:33
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Sinuzitele si bolile cronice trebuie tratate homeopatic la un medic homeopat bun deorece operatiile si medicamentele sintetice nu dau rezultate la astfel de boli, dupa cum ai constatat deja. Iti recomand 2 medici homeapati din Iasi (in Bucuresti gasesti consultatii mai ieftine, daca distanta nu-i o problema)
Iasi
Dr. Receanu Adrian - Iasi
Tel 0232 410 208 sau 0332 435 525

Dr. Vieru - Iasi
Aleea Decebal nr. 22 A, bl. Z8, sc. B, ap. 2, Iasi,
tel. 0232/13.68.03, 0745/56.02.75
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul