SINUZITA
Am dost internat la sectia ORL am facut 6 punctii, tratament cu antibiotice, dupa externare am facut radiografie dentara si AM FOST DIAGNOSTICAT CU SINUZITA MAXILARA DREAPTA CONSECUTIV P.A.H.S.1.6. mi s-a spus ca trebuie sa fac urgent o interventie chirurgicala la Iasi, deasemenea ca sansele operatiei sunt de 70% in cazul in care nu intervin complicatii. Am o rugaminte recomandati-mi un medic la care as putea sa ma adresez la Iasi - eu sunt din Barlad - eventual un nr. de telefon pt. programare. Ce complicatii pot intervine si de ce sansele acestei operatii sunt de 70% in cazul meu. eu am terminat fac. de kinetoterapie in Iasi de acum 2 ani nu sunt angajat, am terminat somajul in acest caz cum se procedeaza cam cat ar costa aceasta interventie ce e de facut cat de grav este acest diagnostic si ce sanse de vindecare am Dumneavoastra faceti acest tip de interventii. Astept cu interes raspunsul dvs.
1 comentarii
Sinuzitele si bolile cronice trebuie tratate homeopatic la un medic homeopat bun deorece operatiile si medicamentele sintetice nu dau rezultate la astfel de boli, dupa cum ai constatat deja. Iti recomand 2 medici homeapati din Iasi (in Bucuresti gasesti consultatii mai ieftine, daca distanta nu-i o problema)
Iasi
Dr. Receanu Adrian - Iasi
Tel 0232 410 208 sau 0332 435 525
Dr. Vieru - Iasi
Aleea Decebal nr. 22 A, bl. Z8, sc. B, ap. 2, Iasi,
tel. 0232/13.68.03, 0745/56.02.75
Iasi
Dr. Receanu Adrian - Iasi
Tel 0232 410 208 sau 0332 435 525
Dr. Vieru - Iasi
Aleea Decebal nr. 22 A, bl. Z8, sc. B, ap. 2, Iasi,
tel. 0232/13.68.03, 0745/56.02.75
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar