Sinuzita maxilara?

21-07-2018
Laurentiu1995
Nu este medic/terapeut
Laurentiu1995
Bună ziua! Rog pe cineva care a avut de a face cu asa ceva sa ma lămurească! Acum în urma cu circa 6 luni când mi a fost extrasa un dinte doctorul când curata pe canal a constat ca infecția urcase la sinus și mi a pus el nu știu ce medicament acolo și mi a dat augmentin sa iau 7 zile! Am luat tot tratamentul fără probleme și de ieri am constat atunci când mâncăm ca în urechea dreapta ma intepa scurt(dar am ignorat) pana când am ajuns acasă și am simțit o ușoară presiune pe obrazul drept(nu durere), ma doare doar dacă apas puțin mai tare și simt parca as avea un bob de mazăre! Menționez ca respir ok, dureri de cap foarte mici! Din păcate momentan nu pot merge la niciun spital pentru ca abia am terminat facultatea și cardul de sănătate nu mai e valabil pentru ca încă nu m am angajat.. Menționez ca am 22 de ani, nu ma știu alergic la nimic și singurele mele probleme de pana acum au fost cu dintii, la modul ca am mai avut infecții dar pe care cred ca stomatologul ne a tratat corect! Întrebarea mea este oare s a tratat osul de la sinus de acum 6 luni doar cu acele antibiotice?! Atunci când a constatat ca mi a ajuns infecția la sinus m a pus sa respir când ma ținea de nas și imi ieșea aerul pe gura(o manevra de genul mi a făcut)! Dacă bag degetul în gura și apăs deasupra maselelor din acea direcție ma doare și spre dinte și sus! Are rost sa ma îngrijorez momentan ținând cont ca durerile sunt cam inexistente? As vrea sa amân puțin pentru ca în septembrie vreau sa dau un examen și am foarte mult de învățat și dacă nu ma doare.. Am zis sa profit.. Va multumesc!
2 comentarii
0
21-07-2018, ora 13:46
Laurentiu1995
Nu este medic/terapeut
Laurentiu1995
Revin cu un edit pentru ca nu am specificat chiar tot.. Atunci când mi a umblat pe canal și a constat ca am sinusul deschis a pus acel medicament după care mi a cusut acolo gingia prin care ieșea aerul și în momentul de fata gingia arata foarte bine și dacă ma țin de nas și încerc sa respir nu mai simt ca circula aerul.. Sunt puțin speriat cu sinuzita asta maxilar pentru ca nu știu dacă a procedat corect doctorul atunci și recunosc ca pana acum nu m a deranjat deloc.. Ori am tras curent, dar fix pe partea unde mi a făcut extracția.. Oricum, am abia 2 zile de când simt puțin umflat pe partea dreapta.. Aștept un răspuns de la cineva care cunoaște dacă ar fi bine sa mi fac griji sau nu.. Va multumesc!
0
23-07-2018, ora 11:43
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
ar fi bine sa faceti o radiografie panoramica, fara ea nimeni nu poate sa spuna ce aveti.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul