slabire cu Euthyrox?

32 comentarii 1 2
0
01-02-2018, ora 20:59
Petremrl
Nu este medic/terapeut
Petremrl
Buna seara. Am mai postat si in alt topic in speranta primirii mai multor puncte de vedere aspra problemelor cu care fiul meu si noi ne confruntam. Am probleme cu fiul meu in varsta de 11 ani. A fost diagnosticat cu hipotiroidie ( tsh 4.86) si 72 de kg ( fff mult). A inceput tratamentul cu Euthyrox 50, valoarea tsh a scazut la 2.90. Am intrerupt o perioada de o luna(68 de kg in perioada in care am oprit) iar acum are tsh-ul 6.80. Am reluat tratamentul iar greutatea lui merge spre 69 ( creste din nou). Tine dieta si face sport la sala de 4 ori pe sapt. Nu inteleg. Cand ia Euthyroxul se ingrasa si cand nu il ia scade in greutate. Deja ma gandesc sa ii fac programare la alt medic... sunt confuza si v-as fi recunoscatoare pt anumite lamuriri. Va multumesc anticipat.
0
12-03-2019, ora 23:42
Selena00
Nu este medic/terapeut
Selena00
Buna, am 32 de ani de o luna mi-am facut analizele pt tirioda si tsh mi-a iesit putin marit, normal 0, 04-4 si mie mi-a iesit 5, 190.Am fost la endocrinolog mi-a facut eco si nu se vede tiroida marita si nici noduli nu am dar mi-a dat sa iau eutirox 0, 25. Mentionez ca m-am ingrasat cu toate ca sunt atenta la alimentatie, respect cele 3 mese si 2 gustari si nu depasesc 1200ka pe zi si merg la sala 6 din 7 zile. La o valoare asa mica era nevoie de tratament?
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.