Smalt doar putin distrius

10-05-2012
iacobo
Nu este medic/terapeut
iacobo
De cateva zile ma tot gandesc non stop...am cazut si al dintele din faza mi-au aparut niste fisuri si smaltul e sarit dar nu se observa deloc..As dori sa va intreb daca in timp ce se poate intampla...sau daca ar trebui sa merg la stomatolog..?
2 comentarii
0
11-05-2012, ora 11:11
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Daca doar smaltul este sarit si este in cantitate mica, atunci probabil ca nu vor exista nici un fel de consecinte.

Daca insa apar dureri la dinte sau acesta isi schimba culoarea, atunci va avea nevoie de tratament.
Dintele ar trebui tinut sub observatie pina la un an de zile de la data accidentului. Ar fi bun si un consult la stomatolog pt teste de vitalitate a dintelui, dar nu este urgent, intrucit aceste teste pot da rezultate false daca sint facute prea repede dupa traumatism.
0
16-05-2012, ora 12:50
iacobo
Nu este medic/terapeut
iacobo
Am fost la dentist.si mi-a spus ca nu o sa se intample nimic.nus.doar ca simt..ca ma deranjeaza un pic...adica ma deranjeaza un pic la rece cand trag aer..rece ma deranjeaza...nus...dentistul mia spus ca am doar inca din cauza cazaturi..a.r trebui sa cer parerea si altuia...Multumesc...
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul