Soția vrea sa divorțăm

16-08-2022
Brebeanu
Nu este medic/terapeut
Brebeanu
Buna ziua. O să vă povestesc pe scurt problema mea.. și sper din tot sufletul sa primesc ceva sfaturi bune.
Acum o lună de zile, soția din senin a spus că vrea să ne despărțim că nu ne mai înțelegem și nu crede că ne mai putem revenii. In ultimele luni, au fost ceva divergente, neînțelegeri, neglijări..din partea la amândoi. Nu am simțit sa aibă pe altcineva în viața ei, nici acum după despărțire nu observ nimic. O perioada..m.am rugat..sa ne dam o șansă..știm unde am greșit..putem rezolva însă nimic. Am încetat să mă mai rog.. am avut o perioada in care nu ne am văzut. Am incercat sa evit cat pot sa o vad atunci când mă duc să văd copilul. Avem și un copil. Ideea este că mă caută daca o ignor.. in perioada asta am făcut și dragoste de câteva ori. Nu cer eu asta. Ea vine. Mângâieri etc..însă nimic despre împăcare.. nici eu nu am mai deschis subiectul pentru că nu văd nici o scânteie din partea ei.. o perioada e ok, alta perioada mă ignora etc.. cum sa procedez în situația asta.. mai lupt ? Îmi pierd timpul ? O iubesc extrem de mult..
6 comentarii
0
16-08-2022, ora 20:59
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Daca o iubesti f mult ce va apucat mai, starea de bine ? daca nu te-a inselat isi vede de treaba, e femeie de casa, va certati din treburi de nimic si prosti. Stiu asa sunteti voi tinerii vreti ceva mai modern, alta nu o sa mai gasesti sa-i semene. Acum daca tu ai vicii si nu vorbesti de ele poate are dreptate ia. Asa ca lupta ptr ia si cel mai inportant in viata e respectul pe care vi-l acordati unul celuilalt. Eu am o gramada de ani de casnicie si inca nu am ajuns sa-i spun sotiei cel maimic cuvint de jignire, adica bleaga sau ceva asemanator, noi avem respect maxim unul ptr altul.
0
16-08-2022, ora 21:14
Brebeanu
Nu este medic/terapeut
Brebeanu
Nu am înșelat.o, nu am jignit.o niciodată, de agresivitate nu se pune problema.. decizia a fost a ei. Spune că s.a răcit de mine..chestii se genul.. nu am avut certuri grave sau reproșuri grave.. de înșelat spune că nu are pe absolut nimic.. nu înțeleg..
0
17-08-2022, ora 10:45
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Diseară ca am timp am sa.ti transmit pe mesaj privat ce sa faci pt a.si schimba impresia despre tine.
0
17-08-2022, ora 11:06
Brebeanu
Nu este medic/terapeut
Brebeanu
Ok. Aștept..
0
18-08-2022, ora 21:24
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Dacă vine și te caută să faceți dragoste, nu prea s-a răcit relația între voi. Poate data viitoare când vine, ar trebui să o refuzi până îți zice ce stă de fapt, în spatele deciziei de a se despărți de tine.
Succes!
0
19-08-2022, ora 19:43
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
O femeie nu decide dintr-odată să se despartă. Au fost probabil anumite semne că relația nu merge bine, cărora nu le-ați dat importanță. Când deja ați ajuns să trăiți separat, e bine să mergeți la un consilier sau terapeut de cuplu, pentru ca măcar în prima fază să conștientizați fiecare unde s-a greșit. Greșeli pot fi de ambele părți, iar faptul că încercați să discutați singuri pot veni acuze de ambele părți, ceea ce ar face și mai rău relației.
Terapeutul poate modera discuția. astfel încât să nu escaladeze conflictele și vă poate ajuta să găsiți împreună cele mai bune soluții.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: