Sotul meu a plecat de acasa

06-02-2019
Monica N
Nu este medic/terapeut
Monica N
Buna seara, as dorii sa stiu, daca sotul meu a plecat de acasa de o saptamana, de buna voie avand in vedere ca nu are domiciliul la mine si este în concediu paternal, se intereseaza de copil doar cand il caut eu si il chem sa vada copilul, 2 zile nu a dat nici un semn apoi l-am sunat eu si iam spus sa vina sa vada fata. acum 2 luni am aflat ca ma inselat am martori, inregistrari, mesaje unde spune tot si recunoaste, vrea din banii care ii ia de la stat pentru ingrijirea copilului, sa imi dea o mica parte cu care sa cresc eu copilul. A spus ca la mine este bine crescuta si nu vrea sa o ia cu el. Eu nu am un loc de munca inca. Mentionez ca el consuma alcool foarte des, sta prin baruri, joaca la aparate. Ar putea sa imi ia copilul in situatia aceasta daca vrea?
2 comentarii
0
07-02-2019, ora 10:54
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua
Nu va poate lua copilul stați liniștită.Ati putea să vorbiți cu un asistent social din cadrul Direcției de protecție a copilului.de care aparțineți pentru a vedea ce e de făcut.
0
12-02-2019, ora 13:17
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Cautati un avocat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul