Sotul meu este alcoolic si nu recunoaste acest lucru
Sotul meu este alcoolic. Nu recunoaste acest lucru, drept urmare nu poate si nu vrea sa primeasca nici un ajutor. Acum trece printr-o faza pe care nu am mai intalnit-o : nu mai bea, nu mai mananca de aproape o saptamana nimic, nu mai poate merge decat sustinut. Exista un cadru legal prin care pot sa-l internez impotriva vointei lui? Ce pot face sa-l ajut?
Va multumesc.
Va multumesc.
2 comentarii
In mod normal nimeni nu poate fi internat fara acordul sau (decat copiii minori); sau daca pacientul este adus la spital in stare de agitatie psiho-motorie.
Iti recomand pentru sotul tau niste sedinte de psihoterapie, si asta cat mai repede, pana nu se deterioreaza starea sa de sanatate si rabdarea ta. Incearca sa gasesti pe cineva in care el sa aiba incredere si sa nu fie intr-un cadru spitalicesc pe care are tendinta sa-l respinga.
Iti recomand pentru sotul tau niste sedinte de psihoterapie, si asta cat mai repede, pana nu se deterioreaza starea sa de sanatate si rabdarea ta. Incearca sa gasesti pe cineva in care el sa aiba incredere si sa nu fie intr-un cadru spitalicesc pe care are tendinta sa-l respinga.
as dorii sa aflu si eu o clinica de dezintoxicare aici in tara sau afara..daca cineva stie va rog trimiteti un mail -.va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Probleme cu alcoolul
- 5tata alcoolic.. refuza internarea sau orice ajutor din partea unui medic
- 5alcoolicii-la psiholog sau la psihiatru?
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 7cum sa-mi conving sotul sa bea cu masura?
- 3exista centre specializate pt dependentii de alcool?
- 2Efecte ale consumului de alcool...?
- 1Mama mea este alcoolica! Am nevoie de cateva informatii.
- 2alcool dauneaza
- 4Alcoolism
- 18Senzatie ciudata
- 5Sunt alcoolica si mi-e rusine sa cer ajutor. Mi-e teama ca daca continui, voi muri!
- 4Tulburare depresiva recurenta
- 4Probleme de sanatate asociate alcoolismului
- 1Tratament dependenta de alcool cu Selincro (Nalmefene)
- 1AA in Focsani?
- 1Soțul meu este alcoolic sau nu ?
- 3Sot alcoolic, sotie dependenta
Mai multe informații despre: Alcoolismul relatia cu o persoana alcoolica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: