Spasme frecvente in diferite zone

01-08-2012
dearme
Nu este medic/terapeut
dearme
Salut. Problema spasmelor a aparut acum mult timp.La inceput erau de scurta durata si deloc violente.Cel mai des apareau in zona ochiului stang.Cu timpul, numarul si frecventa acestora a crescut.Acum nu cred ca trece o zi fara sa simt cel putin unul.Nu sunt fixate intr-o zona anume, ci dispuse aleatoriu.
Pana acum, cel mai violent a fost localizat in zona abdominala, partea dreapta.Nu sunt dureroase, dar ma ingrijoreaza.
Din ce-am auzit cauza ar fi lipsa de calciu, dar lipsa am de mult timp, de mai bine de 10 ani.
Ce se intampla ?
1 comentarii
0
03-08-2012, ora 00:04
zyzu
Nu este medic/terapeut
zyzu
aceasi problema o am si eu, de 8 luni de zile, la mine sunt mai frecvente la picioare si intre timp a inceput sa ma doara articulatiile. muschii cam de 4 luni zona abdominala si niste junghiuri in ochi, nu stiu ce ar putea fi. mi-am facut niste analize la sange care au iesit bune (biochime, imunologie, hiv...). O sa fac alte analize mai amanuntite. Calciul la mine e bun, din contra era mai mare fata de ultima oara cand mi-am facut., 10.2 ultima oara si limita de 10.4. M-am obisnuit cu spasmele da durerile ma supara. nu sunt asa dureroase incat sa nu pot face nimica, dar imi creeaza un disconfort tot timpu, sunt enervante, stresante. durerea cea mai mare o am in zona lombara a piciorului stang incat nu pot sa mai il misc pentru cateva secunde ( 2, 3 secunde ) deoarece imi amorteste tot picioru. Nu stiu daca toate simptomele astea au legatura intre ele, probabil spasmele au cauze diferite de dureri.
Adaugă un comentariu / răspuns