Spasme musculare la umar non-stop

28-03-2014
vladt18
Nu este medic/terapeut
vladt18
Buna ziua!
Am 19 ani, si de aseara am inceput sa am spasme musculare incontinuu, o data la 10 secunde, frecventa iregulata, la deltoidul anterior. Nu s-au oprit, si dureaza de aproximativ 10 ore.

Mentionez ca merg la sala de forta frecvent de anul trecut, si antrenez muschiul respectiv cu greutati considerabile, o data la 2 zile. De asemenea, spasmele au inceput, cam la 4 ore dupa antrenament.

Spasmele nu sunt dureroase, ci doar foarte incomfortabile si neobisnuite pentru mine. Am mai avut spasme inainte, dar doar pentru cateva secunde, si nu ca acum, pentru ore intregi.

De asemenea, mentionez ca folosesc shakeuri cu lapte si proteina de zer si creatina, zilnic, de o luna. Nu consum alcool, nu fumez, si obisnuiesc sa ma hidratez cat pot de bine de-a lungul zilei.

Inca nu am mers la un medic. Sunt intr-o tara straina, ca student, si anticipez costuri pe care nu mi le pot permite la ora actuala in cadrul unei intalniri cu un medic de aici.

De aceea, va rog, si apreciez nespus de mult sfatul dumneavoastra in cadrul acestui subiect.
2 comentarii
0
28-03-2014, ora 23:02
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Cu mare probabilitate va confruntati cu un sindrom de supra-solicitare musculara.
Prin urmare, nu trebuie sa cautati medicamente, suplimenti alimentari injectii sau proceduri (nu exista pentru asa ceva), ci sa urmariti calea logica, a reducerii drastice a solicitarii fizice/sportive pentru cateva luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
28-03-2014, ora 23:30
vladt18
Nu este medic/terapeut
vladt18
Va multumesc pentru raspuns! Tin sa cred ca este si ceva psihologic implicat sau poate doar o coincidenta, pentru ca azi nu m-am mai gandit la asta si pare ca s-au ameliorat considerabil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: