Spatiu intre dinti dupa plombare
Buna ziua.
Am fost de curand la dentist si mi-am facut 2 plombe (una pe incisivul central si cealalta pe incisivul lateral). Problema e ca mi-a ramas putin spatiu intre dintii respectivi, care nu e foarte evidenta, dar totusi se observa de aproape.
Intrebarea mea e: Sa-i dau crezare medicului stomatolog atunci cand a spus ca in aprox 3 saptamani, cei 2 dinti o sa se apropie si spatiul o sa dispara? Meentionez ca am 18 ani.
Multumesc.
Am fost de curand la dentist si mi-am facut 2 plombe (una pe incisivul central si cealalta pe incisivul lateral). Problema e ca mi-a ramas putin spatiu intre dintii respectivi, care nu e foarte evidenta, dar totusi se observa de aproape.
Intrebarea mea e: Sa-i dau crezare medicului stomatolog atunci cand a spus ca in aprox 3 saptamani, cei 2 dinti o sa se apropie si spatiul o sa dispara? Meentionez ca am 18 ani.
Multumesc.
4 comentarii
vedeti peste 3 saptamani.poate este doar papila deranjata...
Anterior aplicarii obturatiilor cum era spatiul? Posibil sa nu fie punctul de contact refacut.
Anterior nu era niciun spatiu intre dinti (vizibil), avand in vedere ca incisivul lateral se afla putin peste incisivul central.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mereu probleme cu aceeasi masea..
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 3aseara o plomba mai veche mi-a cazut cu o bucata din dinte
- 3Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 6Masele cariate... durere
- 2plomba pe canin
- 1Mici probleme la un incisiv plombat
- 1Tratament pentru o plomba cazuta
- 3Plombare masea
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 2plomba buclucasa
- 1Probleme masele
- 1Plombe innegrite
- 1Plomba premolar
- 7Plomba amalgam premolar
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: