Spatiu intre dintii din fata

Buna ! Prietena mea are intre dintii din fata un spatiu aparut ca urmare a caderii unui canin si deplasarii putin a dintilor pt a umple acel spatiu, (cel putin asa mi-a spus ea ) cauzand un spatiu intre cei 2 dinti din fata, frontali, asemanatori unui dinte mai micut lipsa sau a unui dinte din care a fost rupta o parte, etc.. E ceva estetic, nu e grav, insa as vrea sa stiu daca se poate corecta defectul ? prin indreptarea dintilor, sau printr-un mic implant, imbracare etc..Daca puteti sa imi raspundeti cat mai detaliat ! Va multumesc anticipat pentru raspunsuri ! :)
10 comentarii

propunere:
vb cu medicul stomatolog si,
probabil se poate folosi un aparat dentar FIX(dar..costa)
numai bine
vb cu medicul stomatolog si,
probabil se poate folosi un aparat dentar FIX(dar..costa)
numai bine

Da, m-am gandit si eu la aparat.. insa probabil trebuie purtat o lunga perioada de timp, poate ani ?

Aparat dentar sau fatete(daca spatiul nu e prea mare). Raspunsul poate fi dat doar in urma unui consult stomatologic.

Spatiul nu e chiar mare ( cca 2 mm) insa e vizibil ! Ce sunt alea fatete ?

Tratament ortodontic pentru inchiderea spatiului dintre incisivi, apoi protezarea bresei edentate de la nivelul caninului prin implant sau punte.

Si prin solutia asta problema se rezolva repede ? sau in timp mai indelungat ?

Toate tratamentele ortodontice sunt de durata, luni sau ani dupa caz. Pentru inchiderea spatiului dintre incisivi, daca frenul este pozitionat normal si nu exista alte obstacole, ar dura cel mult 3 luni, implantul la nivelul osului maxilar inca cel mult 6 luni. Deci in 9 luni (cat un bebe) cazul clinic ar trebui sa fie rezolvat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3caninul meu nu e in rand cu ceilalti dinti
- 4Caninul din partea stanga nu mai este vertical, cum ar trebui sa fie, este oblic
- 9caninul si gingie umflata mai tot timpul
- 9Imi lipseste caninul drept
- 3canin scos la 6 ani
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 4este posibil sa nu fie afectat si caninul?
- 4canin incarnat
- 9mi-au cazut dinti din partea de sus in cativa ani
- 3canini inclusi
- 2lipsa canin
- 0cazut dinti la copil 2 ani in urma unei lovituri
- 5Schimbarea dintilor
- 1Canini de lapte la 31 ani
- 8Canin crescut in gingie
- 1Canin inclus
Mai multe informații despre: caninul caderea dintilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: