Spitalul de Psihiatrie Sf. Stelian din Bucuresti

14-03-2014
MariaFr
Nu este medic/terapeut
MariaFr
Sora mea tocmai a fost internata la spitalul Sf Spiridon cu ceea ce pare a fi schizofrenie paranoica. Este un om minunat dar din pacare acesta boala crunta a lovit-o de curand.. Va rog din suflet, daca e cineva care a fost internat in acest spital, sa-mi spune-ti detalii despre tratamentul si 'viata' de pacient in acest spital. Deasemenea as vrea sa stiu:
cu ce as putea eu sa o ajut;
de ce lucruri personale are nevoie;
ce pot sa-i duc si daca pot/daca am voie;
cum te trateaza asistentele / angajatii spitalului ca pacient;
cum sunt camerele, cu cate paturi;
e curat?
cum sunt baile, cate persoane le folosesc? sunt pe camere sau comune?
e cald iarna?
asternuturile, pernele, salteaua, sunt curate? confortabile?
SPAGA?? Cui, cat si pt ce?
pot sa o vizitez, sa intru in camera ei?
mancare pot sa-i duc?

Daca puteti sa-mi raspundeti..
PS. La internare doctorul care a primit-o a fost extraordinar de amabil., dar sunt ingrijorata de ceilalti angajati ai spitalului.. 2 asistente au inceput sa rada la cateva raspunsuri ale sorei mele in timpul consultatiei.. Lucru care mi s-a parut lipsit de profesionalism si compasiune.. de ele mi-e teama. Sora mea e acum fragila si neajutorata.. toata viata ei a fost dependenta, curata, ingrijita, o mama exceptionala, desteapta, cu succes in profesie si multe altele. Vreu sa fiu sigura ca este tratata ca un OM, cumsecade, cu compasiune si profesionalism.

Va multumesc
2 comentarii
0
14-03-2014, ora 16:40
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Of, imi pare rau pentru sora dvs! Sunteti sigura ca asta este diagnosticul?

Poate e doar un episod depresiv major si nu schizofrenie.
In privinta spitalului, nu cunosc, insa nu ar fi rau de cerut o rezerva si de tinut legatura stransa cu medicul curant.
In privinta conditiilor din spital, chiar nu cunosc, cu parere de rau.
Tineti-ne la curent!
0
15-03-2014, ora 00:55
MariaFr
Nu este medic/terapeut
MariaFr
Corectie: am vrut sa spun Sf Stelian..nu Spiridon.. Stelian. acolo e..
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul