Spondiloartrita reumatoida
Buna ziua!!!! incep prin a va spune k prbl mea a inceput de anul trecut... mi s-a umflat genunchiul drep, foarte tare. am fost la doctor si diagnosticul a fot spondiloartrita reumatoida. binenteles k mi-a prescris medicamente: sulfasalazina si celebrex 200. piciorul a inceput sa isi revina putin, cate putin, acum emai bine, insa am o prbl. knd stau mai mult timp in picioare se umfla. ii pun gheata o data sau chiar de doua ori pe zi. ink iau tratamenttul prescris acum am inceput sa lucrez si imi e frica sa nu se umfle mai tare, si sa trebuiasca sa fac injectiii. s-a intamplat acum 2 luni knd am suprasolicitat piciorul si am facut 10 injectii de voltaren.am uitat sa mentionez unde lucrez tre sa stau numai in picioare.. ce ma sfatuiti sa fac??? nu mai pot sta acasa, fara sa muncesc!!!! niste remedii pentru a nu se mai umfla.. va multumesc
2 comentarii
le am, dar nu stiu ce putere ausi puterea ursului si gheara dracului, nici nu stiu care e mai buna dintre ele,.
Nu au nicio putere aceste suplimente, va spun eu. Nu mai cheltuiti bani aiurea.
Felicit intiativa administratorilor de a sterge mesajele mercantile ale unora pe care ii intereseaza doar sa-si vanda niste produse, nu-i intereseaza suferinta Dvs.
E foarte bine ca luati sulfasalazina. Patru pe zi ! Sa nu intrerupeti.
Cu celebrexul nu exagerati. Sa luati numai la durere.
Acest atac poate tine cativa ani. Multi s-au chinuit asa. Mergeti la medic si spuneti sa va schimbe medicatia cu ceva mai puternic gen methiotrexat sau imuran. Poate aveti sanse sa cedeze !.
E totusi bine ca va e afectat numai genunchiul si nu a cuprins alte articulatii.
Incercati sa protejati genunchiul. Cereti la munca sa va schimbe incadrarea si sa stati mai putin in picioare cat aveti asemenea suferinta.
Sanatate
Felicit intiativa administratorilor de a sterge mesajele mercantile ale unora pe care ii intereseaza doar sa-si vanda niste produse, nu-i intereseaza suferinta Dvs.
E foarte bine ca luati sulfasalazina. Patru pe zi ! Sa nu intrerupeti.
Cu celebrexul nu exagerati. Sa luati numai la durere.
Acest atac poate tine cativa ani. Multi s-au chinuit asa. Mergeti la medic si spuneti sa va schimbe medicatia cu ceva mai puternic gen methiotrexat sau imuran. Poate aveti sanse sa cedeze !.
E totusi bine ca va e afectat numai genunchiul si nu a cuprins alte articulatii.
Incercati sa protejati genunchiul. Cereti la munca sa va schimbe incadrarea si sa stati mai putin in picioare cat aveti asemenea suferinta.
Sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii
- 2RMN genunchi - post accident schi