Spondiloza si miscarea
Sufar de spondiloza cervicala cu afectare neurologica, dar am observat ca plimbarile lungi cu bicicleta amelioreaza problemele pe perioade lungi de timp.
Probabil miscarea stimuleaza organismul sa produca colagen si alte componente necesare repararii articulatillor, inclusiv la nivelul coloanei.
Efectul miscarii e mai bun si mai de durata decat al orcarei fiziotereapii, in cazul meu mersul pe bicicleta e bun, alte exercitii i-mi produc dureri articulare
Probabil miscarea stimuleaza organismul sa produca colagen si alte componente necesare repararii articulatillor, inclusiv la nivelul coloanei.
Efectul miscarii e mai bun si mai de durata decat al orcarei fiziotereapii, in cazul meu mersul pe bicicleta e bun, alte exercitii i-mi produc dureri articulare
1 comentarii
Da, aveti dreptate.
Miscarea blanda si kineto-terapia specifica sunt alternative la tratamentul chirurgical al sindromului compresiv cervical, atunci cand acesta nu este o urgenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Miscarea blanda si kineto-terapia specifica sunt alternative la tratamentul chirurgical al sindromului compresiv cervical, atunci cand acesta nu este o urgenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33Osteofite... am ajuns la disperare!
- 4mama are spondiloza si nu numai
- 140Spondiloza cervicala?
- 13spondiloza cervicala?
- 1spondiloza
- 2spondiloza cervicala?
- 0Ameteli: spondiloza, scleroza, calciu
- 0spondiloza cervicala?
- 5dureri sub fesa dreapta cand ma aplec
- 2Dureri de maini si picioare
- 4spondilartroza cervicala
- 0Spondiliza cervicala sau al ceva?
- 0Intrebare
- 2Spondiloza cervicala, sunete in urechi
- 2Spondiloza cervicala sau sindrom vertiginos?
- 0Spondiloza.
- 2Durere de cap
- 1Va rog sa ma ajutati- imi arde ceafa, obrajii si durere in spatele urechii insuportabil de puternica
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: