Stare de irascibilitate dupa extirparea ovarelor: cat dureaza aceste simptome?
Buna ziua
Am o prietena care a avut niste chisturi foarte mari si doctorul a trebuit sa-i extirpeze ambele ovare. Acum are fel de fel de stari, bufeuri, simte un curent din cap pana in picioare, este foarte labila si plange in fiecare zi. Doctorul i-a spus ca este din cauza ca acum va intra la menopauza. Are doar 41 de ani.
As vrea sa stiu (ca s-o linistesc) cat dureaza aceste stari proaste de premenopauza, o luna, doua, un an?
Multumesc pentru orice raspuns,
Elena
Am o prietena care a avut niste chisturi foarte mari si doctorul a trebuit sa-i extirpeze ambele ovare. Acum are fel de fel de stari, bufeuri, simte un curent din cap pana in picioare, este foarte labila si plange in fiecare zi. Doctorul i-a spus ca este din cauza ca acum va intra la menopauza. Are doar 41 de ani.
As vrea sa stiu (ca s-o linistesc) cat dureaza aceste stari proaste de premenopauza, o luna, doua, un an?
Multumesc pentru orice raspuns,
Elena
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 36chist ovarian si Diane 35
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 5Iarasi chisturi ovariene...
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 6Chisturi pe ambele ovare
- 6Ovare polichistice
- 5uter fibromatos 2 cm si ovarul stang lipid de uter
- 10Domnilor doctori va rog ajutati-ma
- 7Durere pelvina
- 3dureri de ovare
- 8Intepaturi in ovare
- 0histeroctomie... da sau nu?
- 6rezultat investigatie ecografica: ovar polichistic (fata 9 ani)
- 1Dureri in zona ovarelor
- 0Durere pelvina
- 7operatie de chist ovarian
- 1Ovare cu imagini hipoecogene
Mai multe informații despre: Ovarele extirparea ovarului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: