Stare de oboseala tot timpul
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema de ceva timp, de vreo 2 luni de zile, sunt tot mai obosit in timpul zilei. Adorm seara foarte tarziu, gen 1-2 noaptea si la 7, 7:30 dimineata ma trezesc. Pur si simplu nu ma ia somnul mai devreme de ora 12:00. Mai ales ca fac si un sport de contact iar 2 zile pe saptamana, ma duc la antrenament de la ora 21:00 la ora 22:30. Am tot incercat metode gen : ceaiuri de valeriana, melatonina, dar degeaba, tot la ore tarzii adorm, iar apoi in ziua urmatoare, sunt pur si simplu zombi ambulant la serviciu.
De asemeni, am mai incercat si mici suplimente gen : arginina, vitamina D2, ceai negru, dar degeaba, si in plus, mi se pare ca doar pe moment anuleaza starea de oboseala.
As fi foarte recunoscator pentru un sfat.
Ma confrunt cu o problema de ceva timp, de vreo 2 luni de zile, sunt tot mai obosit in timpul zilei. Adorm seara foarte tarziu, gen 1-2 noaptea si la 7, 7:30 dimineata ma trezesc. Pur si simplu nu ma ia somnul mai devreme de ora 12:00. Mai ales ca fac si un sport de contact iar 2 zile pe saptamana, ma duc la antrenament de la ora 21:00 la ora 22:30. Am tot incercat metode gen : ceaiuri de valeriana, melatonina, dar degeaba, tot la ore tarzii adorm, iar apoi in ziua urmatoare, sunt pur si simplu zombi ambulant la serviciu.
De asemeni, am mai incercat si mici suplimente gen : arginina, vitamina D2, ceai negru, dar degeaba, si in plus, mi se pare ca doar pe moment anuleaza starea de oboseala.
As fi foarte recunoscator pentru un sfat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 2febra moderata de 6 luni
- 3Stare de moleseala accentuata, lipsa de putere
- 4mononucleoza infectioasa
- 1ma simt pe zi ce trece obosita si slabita
- 4Nu reusesc sa ma mai gasesc pe mine
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 5Oboseala aproape permanenta, o usoara dispnee, scaune modificabile zilnic + dureri abdominale
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 4greutate in respiratie, oboseala
- 0oboseala si stare de ameteala
- 80De ce obosesc asa repede.
- 4Ati suferit vreodata de astenie?
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 7Nu mai stiu ce sa fac.. sunt agitat, obosit si fara energie
- 4Oboseala permanenta
- 8Oboseala permanenta, apatie
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
Mai multe informații despre: Oboseala oboseala prelungita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: