Stare de rau. Sunt foarte iritabil nervos și parcă toată lumea îmi vrea raul!
Am perioade în care zile întregi nu mă pot ridica din pat!
Sunt foarte iritabil nervos și parcă toată lumea îmi vrea raul!
Îmi doresc să mă sinucid că sa scap de aceste stări și nu mai am încredere în medici psihiatrii sau psihologi!
Iau supradoza de anticolinergic la 2-3 zile de disperare că sa scap puțin de deprimare!
Stau prost cu memoria de scurtă durată și cred că am și dependenta de acest medicament!
Vă rog un sfat!
Sunt foarte iritabil nervos și parcă toată lumea îmi vrea raul!
Îmi doresc să mă sinucid că sa scap de aceste stări și nu mai am încredere în medici psihiatrii sau psihologi!
Iau supradoza de anticolinergic la 2-3 zile de disperare că sa scap puțin de deprimare!
Stau prost cu memoria de scurtă durată și cred că am și dependenta de acest medicament!
Vă rog un sfat!
6 comentarii
Ați fost la un medic psihiatru ? Ați făcut un examen psihologic? ce medicamente luați?.
Da, am fost la psihiatru și iau tratament cu olanzapina, romparkin și sertralina.
Reduceți la jumătate olanzapina sunteți prea sedat pt 5 zile
Pana e "parca toata lumea imi vrea raul" inca e bine! Sa vezi cum iti creste doza de olanzapina cand esti foarte sigur ca lumea iti vrea raul si o sustii indarjit. :))
Si ia-ti un hamac, daca tot nu te poti ridica din pat, barem sa stai la aer curat.
Si ia-ti un hamac, daca tot nu te poti ridica din pat, barem sa stai la aer curat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Exercitii fizice
- 7Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 39Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 6Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 9Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata