Stare de rau generala
Daca ar putea cineva sa ma ajute cu un sfat orice! De o vreme incoace ma trezesc dimineata cu o stare foarte ciudata si ma tine toata ziua! O ameteala parca din ceafa, daca stau cu ochii inchisi nemiscata parca tremur si nu pot sa mi mentin echilibrul, dar in reprize mici! Mainile imi tremura constant si ma simt obosita si foarte slabita!
4 comentarii
Fa-ti analizele si hormonii tiroidieni.
Daca ati fi draguta sa imi spuneti si ce fel de analize sa mi fac, precizez ca am doar 19 ani! Multumesc
Mergi la medicul de familie, oricum iti trebuie trimitere; el iti va recomanda in mod sigur o hemoleucograma, calcemia, glicemia, Mg, probele hepatice etc..Numai bine!
Sunt studenta si sunt departe de casa, mai ales medicul de familie la care nu am mai fost de 3 4 ani, un medic de familie total dezinteresat! AM fost si mi-am facut o hemoleucograma completa la un lab.individual si toate valorile mi-au iesit normale! Nu inteleg, se poate sa nu apara nimic si totusi sa am ceva in organism, sau sa mi fac si alte analize mai concrete? Va rog tare mult ajutati-ma! SA imi fac o dozare THS?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4analize bune, stare fizica proasta, va rog sa ma ajutati
- 3analize ok, stare generala proasta
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 2Toti imi spun ca sunt bine, dar eu ma simt din ce in ce mai rau
- 0Stare generala de rau
- 4Ameteala si stare de rau
- 4ameteli, stare de rau, epuizare,
- 1Stare de rau generala
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 3cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 10mi s-a facut rau la scoala