Stare de rau in tot corpul
Salut,
De ceva timp am o stare acuta de oboseala, dureri de cap, ameteli si simt ca imi este rau cu toate ca nu ma doare nimic concret.
Care ar putea fi cauzele?
De ceva timp am o stare acuta de oboseala, dureri de cap, ameteli si simt ca imi este rau cu toate ca nu ma doare nimic concret.
Care ar putea fi cauzele?
3 comentarii
Doar din ce ati postat nu se poate trage o concluzie.
Starile descrise de dvs. sunt de stres. Inafara unei alimentatii corecte 80% alcaline si 20% acide, va recomand asa numitele activitati alcaline:-relaxare, -odihna, somn, -baie de soare, -muzica relaxanta, -meditatie, - respiratie profunda, - aer curat, -ras, bucurie, - iubire, imbratisari, -dusuri reci, -emotii pozitive.
Banuiesc ca e rezultatul expunerii prelungite la soarele din zilele acestea.stai in casa azi si maine, bea multe lichide calde indulcite cu miere de albine, ia un Codamin P si leaga in jurul capului un prosop subtire ud cu apa rece, ...racit periodic sub jetul de apa rece...poti consuma cafea sau lichide sarate [ 1-2 cani de moare de la muraturi ]..Fara alcool..Daca aceasta stare dureaza de cateva saptamani-luni trebuie sa discuti cu medicul de familie si sa faci cateva analize.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intepaturi in cap
- 3Durere suspecta, care revine...
- 0simptome greata, dureri de cap
- 5dureri de cap si gat
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 3Oboseala, transpiratie.
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 2dureri difuze de cap si stare de lesin
- 1Dureri frecvente de cap
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 3Oboseala, transpiratii reci, dureri de spate, insomnie
- 1dureri de cap mari
- 3migrena datorata timpului racoross
- 2dureri, usturime in git, febra
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
Mai multe informații despre: Durerea de cap Oboseala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: