Stare de rau, tot felul de simptome
Buna ziua
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
1 comentarii
Buna.Desigur ca are legatura, de cand nu faci miscare si nu iesi la aer, ti-a scazut imunitatea. Incepe sa reduci treptat nr orelor petrecute pe calculator, vei redescoperi o noua bucurie de viata. Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 3Dureri de cap
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 4dureri de cap frecvente
- 1durere de cap
- 6Presiune si pocnituri in ceafa
- 6Durere de cap dreapta
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 22Durere de cap aproape continua
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1Dureri constante de cap
- 10chist arahnoid
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 1buna ziua.
- 3Dureri de cap si intepaturi de inima
- 3Stare de rau permanenta
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: