Stare de rau, tot felul de simptome
Buna ziua
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
1 comentarii
Buna.Desigur ca are legatura, de cand nu faci miscare si nu iesi la aer, ti-a scazut imunitatea. Incepe sa reduci treptat nr orelor petrecute pe calculator, vei redescoperi o noua bucurie de viata. Multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 4dureri de cap permanente
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 0Durere de cap si ceafa insuportabila
- 0Tomografie
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 0Tumoare glanda hipofiza (dureri de cap foarte mari)
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 0Durere cervicala
- 0Durere de cap când inspir
- 0Stare de rau &durere zona cervicala si intre omoplati
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: