Stare de rau, tot felul de simptome
Buna ziua
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
1 comentarii
Buna.Desigur ca are legatura, de cand nu faci miscare si nu iesi la aer, ti-a scazut imunitatea. Incepe sa reduci treptat nr orelor petrecute pe calculator, vei redescoperi o noua bucurie de viata. Multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de 2 ani am probleme cu bila, voma, durere de cap, sange in nas
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 3Durere suspecta, care revine...
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 4dureri de cap
- 1hernie de disc si dureri de cap
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 3Durere incredibila de cap
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 2Durere de cap de 1 an
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 1Problema durere persistenta de cap
- 1afectiuni coloana cervicala
- 4Stare de rau permanenta
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 0Cefalee de tensiune?
- 1mici dureri de cap frecvente
- 1Dureri de ceafa la 16 ani
- 6Este vorba despre fibromialgie?
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: