Stare de rau, tot felul de simptome
Buna ziua
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
1 comentarii
Buna.Desigur ca are legatura, de cand nu faci miscare si nu iesi la aer, ti-a scazut imunitatea. Incepe sa reduci treptat nr orelor petrecute pe calculator, vei redescoperi o noua bucurie de viata. Multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de spate de 2 ori
- 6dureri foarte dese de cap
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 1Durere de cap in acelasi timp cu Ritmul inimii
- 2durere de spate umar si cap
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 1pocnesc timpanele...dureri de cap
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 0durere cap
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 0medicatie in timpul alaptarii
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 1probleme post avc
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 2Dureri de cap din cauza anxietăţii?
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 1Exercitați dureri de cap induse
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: