Stare de rau, tot felul de simptome
Buna ziua
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1, 80 m, 88 kg, si de cateva zile prezit urmatoarele simptome: durere usoara de cap, durere de spate in zona cervicala, furnicaturi prin membre, spasme musculare si o ameteala usoara. Toate aceste simptome au aparut dupa o viroza care m-a tinut o saptamana. Alte probleme medicale grave nu am avut, doar probleme cu amigdalele si raceli dese. Nu stiu daca este important dar de un an si ceva am devenit mai sedentar in sensul ca stau la calculator chiar si 10-12 ore pe zi.
1 comentarii
Buna.Desigur ca are legatura, de cand nu faci miscare si nu iesi la aer, ti-a scazut imunitatea. Incepe sa reduci treptat nr orelor petrecute pe calculator, vei redescoperi o noua bucurie de viata. Multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13ma doare capul
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 0dureri de cap. ajutor!!!
- 4Dureri de cap si pulsatii puternice la nivelul tamplelor.
- 0dureri groaznice de cap
- 2dureri mari de cap... ce poate fi?
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 2ma simt foarte rau
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 4Durere de cap in timpul somnului
- 1durere îngrozitoare cervicala
- 0Tumoare glanda hipofiza (dureri de cap foarte mari)
- 2Durere cervicala si lombara
- 4Durere cap si ochi
- 3dureri de cap -ciocuri
- 1Cervicala
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 3Stare de rau permanenta
Mai multe informații despre: Durerea de cap durerea in zona cervicala starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: