stare de rau: voma, ameteli, temura corpul

va rog sa ma ajutati. am 40 de ani, in urma cu 10 ani am avut un atac de panica am ajuns la upu mi sau facut niste calmante apoi mam intors acasa, problema este ca de atunci am in permanenta o stare de rau care sa accentuat in ultimii 2 ani. ma simt f rau imi amortesc miinile, picioarele, imi tremura corpul, am senzatie de voma si uneori ameteli f puternice incit nu ma pot ridica di pat. am avut multe internari, mi sa spus ca nu este nimic grav dar totusi eu ma simt f frau. va rog sa ma sfatuiti ce am de facut. va multumesc
10 comentarii

Cate internari ai avut anul trecut si unde, la ce sectie ? Scrie diagnosticul de la externare din ultimul bilet de la spital.

buna ziua Doamna Doctor. am avut 2 internari iar diagnosticul este; spasmofilie, dar pe linga internari ajung o data la 2 luni la urgente. va multumesc din suflet.

Din toate analizele facute doar lipsa de calciu ai ? ecoghrafie abdominala si pelvina, dozarea hormonilor tiroidieni, un test pentru Helicobacter pylori, analize complete de laborator s-au facut [ inclusiv examenul parazitologic al materiilor fecale ] ?Ce tratamente ai urmat ? Cum se declanseaza starea de rau in ziua in care ajungi la urgente ? Ce anume ai in acele momente ?

asa mi sa spus de fiecare data ca este o carenta de vitamine, am urmat un tratament cu calciu si fier, la un momendat nu lam mai putut lua deoarece fomitam dupa ele. iar starea mea este si era aceasta; ameteala, miini amortite, stare de lesin, calduri iar acum oboseala puternica. la ecograf totul este normal, am uitat sa va spun am avut un ulcer cu nisa dar mi sa spus ca sa vindecat. va multumesc.

Ati mers si la un consult psihiatric? Daca nu, va sfatuiesc sa o faceti.

buna ziua Doamna Doctor. nu am mers la pshihiatru, dar am sa tin cont de sfatul dv si am sa merg. va multumesc.

va rog sa-mi spuneti daca urmatoarele analize sint suficiente pentru depistarea unei boli grave; hemograma culeucocitara, Hb, Ht si indici...VSH.alaninaminotransferaza..amilaza serica...bilirubina... calciuionic. creatinina serica.hemoglobina.elecroforezaproteinelor serice...lipaza.magneziu seric...sideremie... uree serica. urina sedimenthelycobacter pyluri.va multumesc

Tu nu ai o boala grava, fa aceste analize si scrie-ne rezultatul.Ai primit probabil un bilet de trimitere la laborator de la medicul tau de familie.

am luat rezultatul analizelor; sideremie 36, leucocite100, glucoza nedecelabil, urea23, urea nitrogen 11, vsh 18, helicobacter pylori-anticorpi IgG o, 514, feritina 7.03, colesterol total 184, va multumesc

salut
sintem de aceeasi virsta si am si eu aceeasi senzatie de rau general, permanent de 2 ani.
nu ai mai scris
ai ajuns la un raspuns?
sintem de aceeasi virsta si am si eu aceeasi senzatie de rau general, permanent de 2 ani.
nu ai mai scris
ai ajuns la un raspuns?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7atac de panica
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 5Scad in inaltime. De ce?
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 4sufar de atac de panica
- 4ameteli si dureri de cap
- 5Extrasistole si scrisoare medicala :-s
- 12cu ce sa inlocuiesc xanaxul?
- 1ameteala puternica
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 4Criza musculara (ciudata), ameteala, droguri
- 8Stare de anxietate, frica, panica
- 10Atac de panica la scoala
- 7Anxietate si atacuri de panica
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 5spondiloza cervicala
- 4Amețeli și stări de leșin. Simt că nu pot merge singură
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Ameteala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: