Stare generala proasta inexplicabila

09-11-2012
uscatu
Nu este medic/terapeut
uscatu
Buna ziua! Am 29 ani si de la inceputul verii au inceput problemele mele, adica ma trezeam dimineata obosit (ca si cum bausem toata noaptea), ziua ma simteam ametit, nu avema chef de nimic, ma durea un pic si capul, asa ca am decis sa fac niste analize la sange(hemoleucograma, calciu, Mg, Fe, glicemie, transaminaze) care au iesit in regula; am facut apoi un RMN cerebral care de asemenea a iesit normal, am facut ecografie abdominala de unde a reiesit ca fierea era un pic marita, obosita (am tinut putin regim si niste medicamente), am facut si EKG si ecografie la inima care au fost in regula. Intre timp am inceput sa am probleme cu somnul in sensul adormeam greu sau ma dtezeam des. Am luat niste Ca, vitamine si alte chestii naturiste si am fost cat de cat in regula, pana cand am inceput iar sa ma simt obosit, confuz, se mai intampla sa mi se zbata muschii (nu tare sau pe o perioada lunga), simt anumite junghiuri prin gambe sau maini, cand ma ia somnul si vreau sa dorm tresar de cateva ori pana nu mai pot adormi; ma trezesc dimineata la 5-6 si simt un tremur in corp, ma simt agitat..am cearcane. Am facut zilele astea niste analize (hemoleucograma, Ca ionic si total, Fe, Mg).La hemoleucograma mi-au iesit in neregula urmatoarele:
monocite%- 10, 70 val. normale 2.00 - 10.00
neutrofile %- 52.30 val normale 55.00- 70.00
numar eritrocite- 3.83 val.normale 4.50- 5.90
MCH -41.30 val normale 28.00-33.00
MCHC- 46.60 val normale 32.00- 36.00
Cine ma poate ajuta cu vreun sfat? Multumesc!
10 comentarii
0
10-11-2012, ora 11:47
paola alexandra
Nu este medic/terapeut
paola alexandra
cauta un medic bun care sa iti dea un tratament corespunzator, in principiu aceste stari ti-le da monocitele si neutrofilele care nu au iesit in limita normala.
0
16-11-2012, ora 11:55
uscatu
Nu este medic/terapeut
uscatu
Cautand pe net si coreland cu unele simptome am ajuns la unele afectiuni ale coloanei vertebrale. Mai exact ce nu prea am descris eu ca la inceputul acestor probleme ma durea mijlocul; dimineata cand ma ridic din pat simt ca ma cam dor talpile/incheieturile cand calc pana se incalzesc articulatiile si nu in ultimul rand de vreo 2 sapt am probleme cu gatul, adica la trezire il am cam intepenit in fiecare dimineata, apoi in cursul zilei simt ca ma tine ceva cand misc capul. Se poate sa fie vreo spondiloza? Am vazut ca si asta provoaca probleme cu somnul, oboseala, ameteala, pulsatii ale muschilor.
0
24-11-2012, ora 23:46
paola alexandra
Nu este medic/terapeut
paola alexandra
da sigur ca si acest lucru poate fi dar ai grija sa nu fie un inceput de reumatism. totusi consulta si un medic specialist.
0
26-11-2012, ora 09:42
uscatu
Nu este medic/terapeut
uscatu
Chestia ca nu stiu ce sa mai fac: nu ma pot odihni cum trebuie iar ziua ma simt jalnic, ametit, si in plus ma streseaza cand imi pulseaza unii muschi.Am luat Ca, vitamine dar degeaba
0
14-01-2013, ora 18:02
gigelcelgroaznic
Nu este medic/terapeut
gigelcelgroaznic
salut,

am 30 ani, M

am aceleasi simptome ca mai sus de peste 2 ani (dureri de cap (frontale - radiografia sinusurilor nu arata nimic), ameteli, confuzie, probleme de contentrare (scriu cuvintele gresit), transpiratii nocturne, oboseala ff nasoala - dupa 4 ore de munca intelectuala sunt epuizat fizic si simt nevoia sa dorm, imi tremura tot corpul la oboseala), analize peste analize - uneori neutrofilele sunt sub limita, limfocitele sunt marite (uneori sunt ok) dar nimeni nu are o explicatie, dureri de coloana (la radiografie nu se vede nimic), desi am starile acestea dinaintea durerilor de coloana. oftalmologic sunt ok. echografic cica sunt ok. am fost la psiholog care ma cosidera ok - totusi am urmat un tratament homeopat pt depresie/anxietate. am luat magneziu/ca - care imi dau un plus de 15% zilnic - dar insuficient. am fost in vacante...m-am relaxat...nimic imbunatatit. am facut o somnografie care arata o usoara apneee de somn (sincer nu cred ca asta e motivul). radiografia pulmonara este ok. EKG - ok

uneori mai am dureri articulare

PS: simptomele nu sunt permanente. 2 din 7 zile ma simt mai bine (cele 2 zile nu sunt neaparat in weekend). Dupa ora 8-9 seara uneori ma simt mai bine. Dimineata ma trezesc mult mai obosit decta m-am culcat si imi trebuie cam 1h sa-mi revin. am observat ca imediat dupa ce mananc ma simt putin mai bine.

pareri ?
0
22-01-2013, ora 21:33
gabryela docuta
Nu este medic/terapeut
gabryela docuta
Salut, sunt Gaby, am 41 ani si timp de 10 luni am suferit de o boala pe care nimeni n-o cunostea, doar la psihiatrie ma trimiteau, dar simptomele sunt asemanatoare cu ale tale. In final am facut o analiza la sange si mi s-a depistat o infectie datorata unei muscaturi de capusa de acum 12 ani si am primit diagnostic de boala LYME si am inceput tratament cu antibiotice.Daca vrei detalii contacteaza-ma.Sanatate!
0
25-01-2013, ora 10:27
gigelcelgroaznic
Nu este medic/terapeut
gigelcelgroaznic
buna Gaby,

iti multumesc pentru raspuns. deja m am interesat sa vad cum pot face aceasta analiza.

sincer ar fi foarte folositor daca ti ai posta experienta ta aici. ca sa facem cunoscut si altora, altfel acest forum este inutil.

multumesc
0
25-01-2013, ora 20:15
gabryela docuta
Nu este medic/terapeut
gabryela docuta
buna Gigel,
Am facut acest lucru pentru a-i scuti pe multi de suferinta, foarte multi bani cheltuiti pe zeci de analize inutile si ignoranta medicilor.Asa a inceput si la mine cu simptome asemanatoare cu ale tale, dar acum pentru mine e un pic cam tarziu, boala a inaintat si mi-a distrus coloana(multiple hernii), articulatiile, oasele (demineralizare, osteocondensare), inima(prolaps la valva mitrala).Dar nu m-am lasat, singura am decis sa fac analizele la un laborator din Bucuresti si stupoare erau pozitive la infectia cu bacteria cu pricina.De aici a inceput greul, pt.ca nimeni din orasul meu nu stia cum se trateaza, am apelat la un medic din Bucuresti(sa-i dea Dumnezeu sanatate, pt. ca m-a ajutat neconditionat) si am inteles ca nimanui nu i-a luat bani pt. consultatii.Sunt pe antibiotice de 3 luni si multe simptome au disparut, dar au aparut altele legate de terapie si per ansamblu e primul tratament care s-a cunoscut, dupa ce m-au imbuibat cu antiinflamatorii 7 luni degeaba.Acum dorm, dar tot transpir noaptea, nu mai sunt atat de obosita si functionez binisor chiar daca spatele ma omoara, pentru mine e important ca am gasit sursa problemelor sa nu mai fiu pacalita cu diagnostice gresit(FIBROMIALGIE, SINDROM FEBRIL, TULBURARE ANXIOASA, LOMBALGIE CRONICA).Fratilor, ascultativa corpul si intuitia, informati-va si nu-i mai lasati sa-si bata joc de noi pe acesti "prescriptionisti de retete".Motto-ul meu este:Prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi.Luptati pentru viata voastra si nu va mai puneti sperantele in doctori, ale caror interese nu le cunoastem, dar nu coincid cu ale noastre.Tine-ma la curent si oricand ai nevoie de indrumari, te ajut cu placere.Sanatate!
0
05-02-2013, ora 20:00
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
Doamna sa stiti ca nici medicii nu sunt extraterestrii si sunt supusi greselilor. Va rog sa nu ii mai denigrati in nici un fel ca au facut ani peste ani de scoala si credeti-ma nu e usor!!! pacat ca nu v-ati facut si dumneavoastra "prescriptionista de retete" sau poate inca mai puteti!!!!!!!!! urat!!!
0
06-02-2013, ora 20:43
gabryela docuta
Nu este medic/terapeut
gabryela docuta
As fi vrut sa nu-ti raspund pentru ca nu ma intereseaza parerea ta si comentariul tau nu-mi transmite nimic.Poate ca unii invata si sunt devotati(fiica mea face psihologia la Universitatea Bucuresti si stiu ca este ffff.greu), dar din pacate toti cei pe care i-am intalnit eu au facut facultatea doar sa cheltuie banii parintilor si cunostintele lor medicale nu m-au convins contrariul.Daca nu era internetul, nici acum n-as fi avut diagnostic corect.Un sfat pentru "unii medici", mai lasati aroganta ca ati invatat, ca asta nu va dreptul sa ne tratati doar ca niste "surse de venit".
Adaugă un comentariu / răspuns

08-10-2019, ora 11:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Poziții de somn în sarcină
  • Somnul la vârsta a treia
  • Efectele consumului de alcool asupra performanțelor sexuale la barbați
  • Ce se întâmplă dacă nu dormi suficient?
  • Creierul îmbătrânește mai repede dacă nu dormim suficient
  • De ce apar cearcănele?
  • Pot să beau alcool dacă iau medicamente?
  • Alcoolul, femeile și disponibilitatea sexuală
  • Tulburările de somn influențează apariția demenței
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.