Stare generala rea, ameteli
Buna ziua,
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
2 comentarii
Bună ziua. Problema dvs ar putea proveni de la coloana cervicală, mai exact de la prima vertebră cervicală, care probabil nu se mai mișcă liber. Căutați așadar un cabinet de osteopatie, care v-ar putea ajuta. Din ce oraș sunteți?
Sunt din Brasov. La inceput nu ám dat foarte mare atentie senzației sau stării mele, fiind o persoană activa, dar e a 3a săptămână și tot nu simt nici o îmbunătățire și a devenit deranjant chiar stresant.
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 1Ameteala continua
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 4Ameteala puternica...
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 3ameteli puternice de un an, dimineata
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 16cervicartroza c2-c3 si efilarea apofizelor unciforme c-4 c-5
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 8Ameţeli provocate de sindrom vestibular periferic
- 0Ameteli, slabiciune si lipsa de concentrare
- 2Ameteli/ Scurte pierderi de memorie
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: