Stare generala rea, ameteli

Buna ziua,
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
2 comentarii

Bună ziua. Problema dvs ar putea proveni de la coloana cervicală, mai exact de la prima vertebră cervicală, care probabil nu se mai mișcă liber. Căutați așadar un cabinet de osteopatie, care v-ar putea ajuta. Din ce oraș sunteți?

Sunt din Brasov. La inceput nu ám dat foarte mare atentie senzației sau stării mele, fiind o persoană activa, dar e a 3a săptămână și tot nu simt nici o îmbunătățire și a devenit deranjant chiar stresant.
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 5Stari si simptome diverse
- 3probleme psihice?
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 52Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru
- 4Lovitura la cap
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 1Ameteala, tahicardie, saturatie mica
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 1Amețeala însoțită cu durere de cap
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 5Amețeala de lunga durata
- 11Anxietate, amețeala, oboseala excesiva
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 0Amețeli zilnice de peste un an
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: