Stare generala rea, ameteli
Buna ziua,
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
2 comentarii
Bună ziua. Problema dvs ar putea proveni de la coloana cervicală, mai exact de la prima vertebră cervicală, care probabil nu se mai mișcă liber. Căutați așadar un cabinet de osteopatie, care v-ar putea ajuta. Din ce oraș sunteți?
Sunt din Brasov. La inceput nu ám dat foarte mare atentie senzației sau stării mele, fiind o persoană activa, dar e a 3a săptămână și tot nu simt nici o îmbunătățire și a devenit deranjant chiar stresant.
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 23ameteli si stari de confuzie
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 7durere de cap si ameteala
- 7sotul se simte "ca dupa ce bei"... ce sa fie?
- 3Ameteala si orbire temporara
- 4Ameteala puternica
- 1ameteala puternica
- 3vertij, ameteli
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 7catre ORL: ametesc dimineata
- 2Ameteli dupa lovitura la cap
- 5de vro 2 ani ma confrunt cu ameteli zilnice
- 0ameteala, auz amplificat
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 2Stare de amețeala, presiune in ceafa si urechi
- 1Amețesc groaznic !
- 0Sindrom bipiramidal
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: