stare maniacala

01-12-2008
Fulop Kinga
Nu este medic/terapeut
Fulop Kinga
am si eu o intrebare?tatal meu sufera de tulburare afectiva bipolara, stare maniacala si nu vrea nici sa auda de medici sau de internare!el spune ca nu are nevoie de medici deoarece el se simte bine, dar familia nu mai rezista, am ajuns ca ne e frica de el!Mereu e suparat, se cearta cu toata lumea!cum putem sa il ducem la un medic?
2 comentarii
0
01-12-2008, ora 14:47
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
cred k tatal tau ar trebui internat intr-un spital neuro. daca este periculos si nu vrea sa mearga la medic. nu stiu daca se poate in romania.sa chemati vreo doi doctori, sa il sedeze si sa il duca la spital. daca nu face tratament eu cred k cea mai buna solutie ar fi sa-l internati pentru k o sa devina si mai periculos.
0
18-12-2008, ora 17:13
MonaMD
Identitate neconfirmată
MonaMD
Cine i-a pus tatalui dumneavoastra diagnosticul? Si, mai exact, cum se manifesta? Ce vi se pare schimbat la el si de cat timp? Pentru a i se pune acest diagnostic trebuie urmarit de un psihiatru o perioada mai mare de timp. Problema cu tatal dumneavoastra e ca se simte neinteles si, din acest motiv, e suparat sau certaret. Incercati sa discutati calm cu el, sa va spuna ce anume il deranjeaza si ce i se pare schimbat. Cu forta ii veti face mai mult rau. Daca nu reusiti sa discutati cu el, incercati sa gasiti un psihiatru sau un psiholog care sa il vada acasa. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul