Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
Buna ziua,
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!
Iar la urmatorul pas ar trebui sa consultati un neurolog care va va spune ce investigatii sa faceti.
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 10leucemia sau nu?
- 4emotii-ameteli-panica
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 4ameteli si dureri de cap
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 1pneumonie netratata la timp
- 3de vreo 4 ani am stari de ameteala, atacuri de panica, frica de a sta singur
- 14palpitatii, ameteala usoara si vedere incetosata
- 25dureri de picioare + cervicala
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 1Medicamente pentru inima ( diltiazem, aspenter, rosucard )
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 2O parere va rog..Nu stiu ce am
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: