Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
Buna ziua,
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!
Iar la urmatorul pas ar trebui sa consultati un neurolog care va va spune ce investigatii sa faceti.
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 4Lovitura la cap
- 2febra moderata de 6 luni
- 4Ameteli puternice. Sa fie oare vertij ?
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 14Neurologie sau neuropsihiatrie?
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 4Criza musculara (ciudata), ameteala, droguri
- 1Stari de ameteala
- 5Ameteala si arsuri de la piept in sus
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 4cornete nazale
- 3trombocite mari
- 11Anemie feripriva
- 3Va rog frumos un raspuns - stare de lesin, oboseala, epuizare, maini foarte reci, palpitatii
- 5Care ma poate ajuta va Rog frumoss.Va rogg
- 0Duere de cap, stare se oboseală, atacul cerebral?
- 5Oboseala psihica mare durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: