Stare prelungita de oboseala si dureri de cap

Buna ziua,
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
Am 25 de ani si de aproximativ 2 saptamani ma doare foarte tare capul, ma simt foarte obosita si am si o stare de ameteala. Ar trebui sa imi fac o tomografie? Am luat deja cateva pastile de la farmacie pentru starea de ameteala, dar simptomele persista.
Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!
Un prim pas ar fi sa apelati la medicul dvs. de familie si sa-i comunicati simptomele descrise si/sau sa realizati un set de analize uzuale care ar putea sa va orienteze catre un raspuns si consecutiv catre o solutie.
Simptomele sunt nespecifice, iar automedicatia ar putea ascunde cauza si ar putea intarzia diagnosticarea corecta si respectiv adoptarea unui tratament. Nu va jucati cu sanatatea dvs.
Incercati sa aruncati o privire si la alimentatia dvs., calitatea si durata din ultimul timp, orice modificare din viata dvs. care a precedat aparitia simptomelor.
Multa sanatate!

Iar la urmatorul pas ar trebui sa consultati un neurolog care va va spune ce investigatii sa faceti.
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Cu stima si respect.
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7o problema psihica?
- 4Ameteli la soare
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 8Stare ciudata de ameteala
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 12teama de a sta singura si de a nu mi se intampla ceva
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 1help.. ameteli, stare de somnolenta, senzatie de voma
- 4Ameteala puternica
- 1Obosesc foarte repede
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 10Ce este Peritol?
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 4oboseala psihica ?
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 0Neurologie sau oboseala?
- 1Probleme coloana cervicala si lombara