stare subfebrila permanenta, durere in gat

01-04-2013
snsd
Nu este medic/terapeut
snsd
Buna ziua! Am 16 ani si acum doua luni si ceva am avut o raceala pe care am tratat-o 5 zile cu antibiotice la recomandarea medicului de familie. Doctorul a spus ca s-ar putea sa am si o posibila anexita deoarece in timpul menstruatiei in acea perioada am avut o durere puternica de ovare dar antibioticele pe care mi le-a prescris erau bune si pentru asta. Raceala mi-a trecut dar mi-a ramas temperatura usor ridicata, durere usoara de gat, ma dureau si oasele dar parca de cand s-a facut mai cald ma simt mai bine. Am facut analize de sange acum o luna + exudat faringian. Aslo a iesit normal, la exudatul faringian nu a iesit nimic iar Vsh-ul in limite normale. Limfocitele au iesit putin scazute si celelalte usor crescute ( nu mai stiu exact valorile, am lasat analizele la medic), leucocitele in limita normala dar mi se pareau cam scazute(aprox. 5, 600). Urina a iesit putin incarcatat dupa spusele doctorului de familie asa ca mi-a dat Merisor 10 zile si am baut ceaiuri de coada soricelului si coada calului.
Intre timp, mi-a aparut pe o amigdalita un fel de gaura mica unde intra resturile de mancare. Dimineata elimin o sputa alb-galbuie iar gatul inca ma deranjeaza.
alte simptome: dureri de coloana, dureri in piept cand stau in anumite pozitii, cateodata dureri de cap, la ultima menstruatie am avut dureri severe abdominale cu stare de voma.
Nu tusesc, am pofta de mancare. Luna asta am sa fac si o ecografie abdominala pentru a vedea ovarele si daca ficatul sau splina sunt marite. Ce infectie as putea avea care sa nu influenteze Vsh-ul/ aslo-ul? Mi-e foarte frica sa nu fie ceva mai grav. Mama nu prea ma ia in seama cand ii spun de simptomele mele.
1 comentarii
0
09-04-2013, ora 13:31
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna ziua.
Consider oportun un consult ORL de specialitate. Ar fi de luat in considerare si o evaluare la specialitatea Pediatrie.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  • Subfebrilitatea (febra 37-38°C)
  •